SP Spanija 2014. (SVE SEM SRBIJE)

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Tema za svetsko prvenstvo koje pocinje za nekih 13 sati....
Ovde idu sve vestim koje nisu vezane za reprezentaciju Srbije...
 
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Prve dve utakmice pretposlednjeg dana po grupama Portoriko preokretom ostvario prvu i verovatno jedinu pobedu, dok Filipinci ovim porazom ce biti poslednji.
Australija dobila Meksiko i bice druga najverovatnije u svojoj grupi.

U toku dana bitni mecevi u nasoj grupi, Srbija Brazil I Francuska Spanija i mec iz B grupe Hrvatska Grcka i Argentina Meksiko, opasno Meksiko zakuvao situaciju.
 
Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.258
Šuška se šuška: Da li je Australija pustila Angolu?

Bumersi neočekivano poraženi od prvaka Afrike u poslednjem kolu D grupe, ali mnogi nagađaju da su imali baš takav plan

14098376443921.jpg


Svetski kup u Španiji je ušao u fazu takmičenja kada se sumnja u svačije poštenje. Već posle prvog meča današnjeg programa mnogi su vrteli glavom...

Australija je ispustila čak 13 poena prednosti iz prvog poluvremena meča sa Angolom (42:29), na kraju je poražena od šampiona Afrike u poslednjem kolu D grupe. Pomalo je iznenađujuća odluka selektora Bumersa Andreja Lemanisa da za ovu utakmicu odmori važne igrače Džoa Inglsa i Arona Bejnsa (nisu povređeni), iako je eventualna pobeda njegovom timu donosila veliku šansu da bude drugi u grupi.

Možda baš to Australija nije želela...

Naime, šampioni Okeanije su sada bliži trećem mestu u D grupi, što paradoksalno donosi bolju poziciju u nokaut fazi, jer se tako izbegava duel sa reprezentacijom SAD sve do eventualnog polufinala.

Da sve bude zanimljivije, pobeda Angole vrlo lako može da bude pirova, pošto sve zavisi od meča Meksiko – Južna Koreja. Ako Sombrerosi slave, Angolci pakuju kofere.
 
Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.258
FOTKA DANA: Vreli pozdravi iz Španije

Na Svetskom šampionatu neko uživa u košarci, a neko u zgodnim čirlidersicama... :D

140967274841.jpg
 
Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.258
Pobuna u taboru Hrvata! Igrači svi protiv Repeše, žele da ih vodi Tabak!

Glasine su krenule još sinoć, a nekoliko izveštača iz Sevilje tvrdi da ima potvrdu kako su reprezentativci maltene stupili u štrajk samo tri časa pred odlučujući meč sa Portorikom

14098407378769.jpg


Još sinoć, posle ubedljivog poraza od Grčke, kolale su glasine da je došlo do prave pobune u reprezentaciji Hrvatske i da su igrači potpuno okrenuli leđa selektoruJasminu Repeši. "Šahovničari" su nekako sačuvali mir u kući i dostojanstvo pred "sedmom silom", ali danas iz Sevilje stižu informacije, uglavnom stranih, ali pouzdanih i dobro obaveštenih medija, kako su Bojan Bogdanović i drugovi tražili od Saveza da tim u nastavku takmičenja vodi Repešin pomoćnik Žan Tabak! Ne pamti se da se nešto slično dogodilo u istoriji svetskih šampionata, ako je ova informacija tačna.

Treba je uzeti sa rezervom, kao što čine hrvatski mediji, ali nije tajna da je veliki broj igrača godinama nezadovoljan ponašanjem Repeše i načinom na koji vodi ekipu. Možda je kap koja je prelila čašu bila njegova izjava posle poraza od Senegala, kako bi voleo da se rodio bilo gde drugo nego na Balkanu, kada vidi mentalitet svojih igrača.
 
Učlanjen(a)
18.12.2010
Poruka
4
Kad je bio početak svetskog prvenstva imao sam utisak kao da će nekoliko timova biti u dobroj formi i da će svi davati svoj maksimum. Hrvatska je imala dobre pripreme, a sada ovakvi rezultati. Jedini pravi favoriti su Španija i Amerika to je 1000 puta rečeno, ali sam ipak očekivao veću želju kod drugih reprezentacija za to 3. mesto. Svetska košarka nije više na onakvom nivou kakva je bila. Voleo bih da ima barem još 5 ili 6 timova kao Španija i Amerika pa da sve to bude zanimljivo kao u fudbalu. Osim onih običnih zakucavanja i Alley-opova još nisam video neki stvarno lep potez, tipa kross-over, neki shake n' bake ili neku atraktivniju asistenciju kao što se viđaju u NBAu. Na ovom svetskom prvenstvu najviše bih voleo da vidim da Srbija osvoji bilo kakvu medalju, a da Amerika ne osvoji zlato, jer ako ga osvoji izjednačila bi se sa nama po broju osvojenih zlata na Svetskim Prvenstvima.
 
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Kakva cudna utakmica francuske i hrvatske, francuzi pobedili.
Videlo se da Repesa nije svoj.
 
Natrag
Top