Mis......Problem

Učlanjen(a)
31.05.2014
Poruka
278
Cao.Imam jedan problem oko misa Xwave Danas je poceo da koci i nemogu da surfujem netom...Znaci on lepo radi i pocne da koci strelica na ekranu i stane mis...E sad proveravao sam ulaz za mis u kompu i kada ubacim mis onaj djavo :)mad:) na kraju kabla se u kompu klima (mislio sam na onaj konektor) i nikako da prestane (klima se sam kad ga pipnes)i tako ......komp sam restartovao danas oko 10 puta samo zbog toga...PA sam sad povezao neki bezicni i preko njega surfujem netom.E bas me zanima da li mogu da zaustavim klimanje kod tog djavola :)mad:)Svaki odgovor bi mi dobrodosao
 
Učlanjen(a)
11.08.2014
Poruka
12
Pozdrav,
Koliko sam shvatio iz tvoje price taj dzek na maticnoj ti je odvaljen... Nebih preporucio da ga lemis posto mozes da ostetis druge komponente... Po meni ti je naj bolje resenje ,da kupis prelazni kabel iz PC2 u USB. IMA da se kupi i nebi trebalo da je skuplje od 500 din naj vise.
U slucaju da se opredelis za kupovinu ovog prelaza ,nagalasi kupcu sta hoces da nebi kupio pogresan. Po standardu prodaju samo iz USB u PC2 ,ali ima i obrnuto.
Ja imam ovakvu verziju:
prod501.jpg

A moze i ovako:

PS2-USB-unit.jpg

Nadam se da sam bio od pomoci :)
 
Učlanjen(a)
31.05.2014
Poruka
278
Reaguje.Samo u nekim slucajevima zakoci.Danas sam igrao Call of duty 4 i iz cista mira su zablokirali i mis i tastatura.tastarura i mis zablokiraju pa posle restarta nemam problema ali danas je tako zablokirao 2 puta.Znaci tastatura pnekad zakoci kad igram igrice i gad surfujem netom... :)
 
Učlanjen(a)
31.05.2014
Poruka
278
Ram memorija i HDD su u super stanju proveravao sam.Iovako mi je bio stao tockic na misu pa sam upio mis na usb
 
Natrag
Top