KK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
Kuk ne dolazi u Zvezdu

Prethodnih dana se moglapročitati vest da je Crvena zvezda zainteresovana da u svoje redove dovede iskusnog američkog pleja Omara Kuka koji bi zamenio Demarkusa Nelsona.

kuk-cz.jpg

Kuk u duelu sa Nelsonom

Ipak, kako tvrde na Malom Kalemegdanu, ova informacija nema nikakvog uporišta u realnosti.

Vest da Kuk dolazi je dezinformacija. Nemamo još ništa konkretno kada je u pitanju dolazak igrača na poziciji plejmejkera. Još tražimo rešenje...

objasnio je trener crveno-belih Dejan Radonjić za „Sport”.

Ono što je definitivno je da će vicešampion Srbije i jedini predstavnik naše države u Evroligi sledeće sezone, morati da dovede igrača na poziciji jedan posle odlaska Demarkusa Nelsona u Panatinaikos.
 
Član
Učlanjen(a)
24.12.2011
Poruka
261
Dangubić odabrao Zvezdu!
Izvor: Sportske.net
dangubic-600-20140731111617.jpg

Trka večitih rivala za talentovanim Nemanjom Dangubićem okončana je pobedom crveno/belih koji će dobiti zaista vredno pojačanje za sezonu u kojoj će se boriti i u elitnom evropskom takmičenju.

Pik Filadelfije na ovogodišnjem NBA draftu, koji je momentalno trejdovan u redove šampionske ekipe San Antonija, srpski reprezentativac i košarkaš od koga se u budućnosti mnogo očekuje bio je predmet trke u kojoj je učestvovao i KK Partizan.

Duško Vujošević nije krio želju da svoj tim pojača Dangubićem, a sam košarkaš je jasno istakao želju da karijeru nastavi u klubu koji 'igra evropsko takmičenje i ima velike ambicije'.

Svojom izjavom dao je jasan signal Crvenoj zvezdi koja je danas na svom klupskom sajtu i zvanično potvrdila uspostavljanje saradnje sa ovim košarkašem.

„Nemanji Dangubiću želimo dobrodošlicu u redove Crvene zvezde Telekom.“, stoji na sajtu kluba.

Naime, Dangubić je sa crveno-belima potpisao trogodišnji ugovor, sa opcijom da u slučaju ozbiljne i unosne ponude klub može da napusti nakon dve godine.

Dangubić je rođen 1993. godine, a svoju karijeru je započeo u redovima vršačkog Hemofarma.
 
Učlanjen(a)
07.04.2014
Poruka
163
Маркус Вилијамс је нови плејмејкер КК Црвена звезда!
1932447_913494231997738_2279908128970849135_n.jpg

ДеМаркус Нелсон je дао немерљив допринос трансферу Маркуса Вилијамса у Звезду. Без патетичних писама којa саставља неко други. Адмирал je поново дао срце Црвеној звезди!
10563026_467444393392471_3209328542505592785_n.jpg
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Verovatno će još igrača biti dovedeno jer ovo do sada evidentno ostavlja ruše na skoro svim pozicijama. Vilijams je dobar igrač ali videćemo da li će da nosi ekipu, da ne bude kao onaj prošle godine koji je isto tako dobar igrač ali koji je kako je vreme prolazilo bio sve lošiji. Od Mitrovića se očekuje dosta ali on još uvek nije igrač na kojeg se može osloniti, više je medijski isforsiran kao veliki nego što jeste. Za Radonjića neće verovatno biti mnogo strpljenja ako ekipa bude loše krenula, za razliku od prethodnih sezona ekipa je prošlu igrala stabilnije naročito u odbrani ali se pokazalo da je napad bio jako skroman kad je bilo najpotrebnije, u stvari tako je bilo cele sezone i dobro je što je Nelson otišao jer treba neko ko će biti bolji organizator i asistent i da pogađa bacanja. Ekipa mora raznovrsnije da igra inače nam se crno piše a možda ne bi bilo loše da se sada više uključe i mlađi igrači koji su prošle godine retko igrali. Kao po običaju i sa ovom ekipom smo na početku sezone jači od Partizana kome će ULEB kup biti najveći problem za razigravanje ekipe, ipak je Evroliga veći nivo. Kako vreme bude odmicalo i Partizan će nam se približavati a ponovo od nas zavisi da li će nas i prestići, izvori finansiranja su po pravilu nestabilni i sve se lako promeni u toku sezone i onda se i sve ostalo menja. Ali kako će ovaj biti mlađi nego inače očekujem bržu igru i atraktivnije poteze dok što se tiče Evrolige imamo još jaču grupu pa samim tim ne očekujem prolazak dalje ali...
 
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Nisam siguran da se Blejk Silb moze uporediti sa Vilijamsom, barem ne u mojoj glavi. Dva totalno razlicita igraca po stilu igre, po iskustvu u Evropi..Mada tesko da iko moze da igra kvalitetno kod Radonjica na visokom nivou. Vilijamsa znam iz Unikahe od preprosle sezone, tada je igrao neverovatnu kosarku, prosle godine zbog sukoba je imao dosta problema i nije se uklopio.
Nece doci vise nijedan igrac, kruzi prica za Milicica, ali tako je vec nekoliko godina i nema velike vajde. Mitrovic sazreva, ovo Svetsko prvenstvo moze da mu bude odskocna daska. Neverovatno inteligentan igrac, i po ponasanju na terenu i van terena podseca na Dijaa, makar meni.
Glavna stvar je da Radonjic uspe psihicki da spremi tim a pre toga da spremi sebe. Sigurno je da ce igrati i mladji igraci, sezona je duga i dvojica mladjih ce sigurno imati zapazeniju minutazu. Voleo bih i da tempiramo formu a i da u potrebnim trenucima igramo ziheraski jer u ABA ligi mislim da bi u eventualnom polufinalu imali problem samo sa Cedevitom, bez obzira kako oni do tada odigraju. Za Evroligu im je glavni cilj da uzmu pare od domacinstva, imam informacije da se i marketing pitao kod dovodjenja Vilijamsa i da ocekuju samo na njegovo ime da dodje +4000,5000 ljudi. Novac jeste glavni u svemu ovome, mora se misliti i na buducnost zato je najbitnije racionalno upravljanje.
Grupa u Evroligi nije po mojoj meri, nekako ovo je najgore moguce, ne toliko atraktivni protivnici ali jaki da mogu uvek da nas dobiju, kao i mi njih. Svi se pojacavaju, bice promena i posle svetskog prvenstva u klubovima.
Partizan dok sastavi tim, to obicno bude 20. septembra kad nadju Amerikanca za pleja, potom verovatno nece forsirati jer ce proci grupu u Evrokupu pa ce penjati formu jer im je od svega najbitniji taj play off polufinala Evrokupa pa je ocekivano da gledamo slicno razvijanje kao Cedevita ove sezone.
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Vilijams je kao i Šilb doveden da bude vođa, da ima neko pored Dženkinsa kome će da se gura lopta u ruke u zadnjih par minuta, u tom smislu su slični, pre svega jaki individualci. Radonjić Šilbu prošle godine nije popustao odbranu pa je bilo vidljivo da ovaj u napadu igra sve lošije i lošije. Zato mislim da ni Vilijams neće imati popust ma koliko on bio atraktivan igrač
Ja sam baš siguran da će nekoga dovesti jer ne možemo igrati sa 3-4 juniora, kao što mislim da je Mitrović malo izvikan tako isto mislim i za ovog reprezentativca iz Radničkog, Jovića, za koga se takođe piše da može kod nas. U stvari verovatno se čeka da se vidi da li će Radnički igrati Jadransku ligu pa ako odustane da im još nekoga uzmemo, Birčević je dobar nadam se da neće u Partizan...
Daleko je polufinale Evrokupa...da, za Avdića, po prenosi bi rekao da je Grobar, možda i nije ali mu Zvezda sigurno nije pri srcu ;)
 
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Postoji ta prica za Jovica ali i tu ce mnog zavisiti od predstojeceg prvenstva, mada on je u Radnickom jedan od retkih koji ne bojkotuje Mutu. Videcemo, ali sam i ja skoro siguran da necemo dovesti vise nijedno pojacanje, a kamoli nekoliko njih. Tim je drugacije koncipiran od prosle godine.
Lapsus, mislio sam na polufinale Aba lige, ne znam kako mi je promaklo kad sam proveravao post.
Avdic je partizanovac, prati skoro sve utakmice uzivo. Mada je mnogo strascveniji navijac KK Bosna gde je i igrao kao mladji i gde sada radi kao skaut. Mada najbolje je reci da sigurno ne navija, cak sta mnogo brzi Cikago Bulse :roll:

Bilo bi dobro da se jos clanova ukljcui u ove diskusije i komentarisanje, i u drugim sportovima, ligama, klubovima :)
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ajde videćemo za pojačanja sem ukoliko nemaš neku dojavu :p
Iz raspalog Radničkog i nema šta da se dovede, sad kad je otišao Birčević, možda Mlađan ako i on nije otišao da šutira trojke pošto drugo ništa i ne zna :)
Eto pogodio sam za Avdića...razumljivo je da navija na prvom mestu za neki domaći klub...tako će Anđus da navija za OFK ako se Zvezda raspadne :D

Što se diskutanata tiče, uključiće se Delija i više niko :tease:

ps. Nego kad ti tako barataš informacijama, ko će od mlađih igrača da dobije šansu...osim Tejića i onog drugog koji su pomalo igrali prošle godine?
 
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Cekamo onda Deliju, zabusava nesto :D
Andjus i Avdic jedino zajednicko sto im prezimena pocinju na isto slovo :D i sto ovaj poznaje Vucica, a ovaj ne poznaje :roll:
U ovom trenutku imamo 4, za (5. mozda) igraca za koje se mogu reci da imaju solidno iskustvo i da istim zadovoljavaju, 2 koji ce igrati i steci iskustvo, mozda Jovic ako dodje, tri igraca sto su prekomandovana iz FMP i 3 igraca koji su manje imali minutazu prosle godine.
Specificna sezona, jos je rano za kosarku, ja bih da se prebacimo na fudbal, tu je u toku prvenstvo pa non stop moze da se diskutuje :) Ili da predjemo na Englesku ligu i Celsi :D
Sto se tice Radnickog, mislim da jos uvek nisu priterani uza zid da daju konacnu odluku, jeste da se svake sezone bune i nesto traze, ali sada bez pomoci grada im je jako tesko, cak bih rekao i nemoguca misija.
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Andjus i Avdic jedino zajednicko sto im prezimena pocinju na isto slovo :D i sto ovaj poznaje Vucica, a ovaj ne poznaje :roll:

Anđusa više interesuju dešavanja van terena a i biće prema košarkaškom kluba naročito kritičan, zbog Čovića naravno ali i zbog Radonjića jer čovek ne priznaje Crnu Goru kao državu a ovaj je bio selektor košarkaške reprezentacije, za njega postoji samo srpska Crna Gora :beee:
U ovom trenutku imamo 4, za (5. mozda) igraca za koje se mogu reci da imaju solidno iskustvo

Zato se očekuju bar još dvojica :)
Specificna sezona, jos je rano za kosarku, ja bih da se prebacimo na fudbal, tu je u toku prvenstvo pa non stop moze da se diskutuje :) Ili da predjemo na Englesku ligu i Celsi :D

O stranom može a o domaćem može ali je to sve presipanje iz šupljeg u prazno :D mada nije to to kad nema mnogo ljudi, možda još Delija dođe ali ne mogu ni njega stalno da zezam :D

p.s. Čelsi osvaja Premijer ligu ;)
 
Natrag
Top