Pomoc oko tableta model samsung SM-T210!

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
Nisam znao de da postavim temu pa ajd rekoh ovde valjda nisam pogresio..nabavio sam tablet skoro i sinoc rekoh da se povezem preko usb kabla i nikako mi nije uspelo,htedoh da instaliram neku aplikaciju koje nema na gogle play prodavnici.Ubacim usb kabal cuje se onaj ton kao kod telefona ili fotoaparata sve normalno ide,udjem u my compyter medjutim komp ga ne vidi i ne prepoznaje,zatim udjem u device menager stoji mi ova donja slika kao da fali drajver,na tabletu mi pokazalo da treba da skinem neki samsung kies i to sam skinuo medjutim i tu javlja neku gresku kao na slici.
U cemu je problem kakav je postupak da povezem tablet na racunar da prebacim po nesto neke snimke i slike i da probam da prebacim neku aplikaciju da probam da instaliram?Neznam u cemu je problem pa pitam ..pozz i hvala svima na odgovoru?!! Pogledajte prilog 55320 Pogledajte prilog 55321 Pogledajte prilog 55321
 

Prilozi

  • Screenshot_7.jpg
    Screenshot_7.jpg
    51,5 KB · Pregleda: 8
  • Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    77,3 KB · Pregleda: 8
Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
I dalje nista ne vidi ga...preko usb..ali uspeo sam preko aplikacije..air droid ..da prebacim aplikaciju i instaliram u tabletu..ali iritira me sto ne mogu preko usb da se povezem..
 
Učlanjen(a)
28.07.2014
Poruka
18
Mislim da AirDroid može i preko USB-a. Swipe-uj desno od glavne stranice u aplikaciji i traži Wi-Fi and USB tetring. Mislim da treba da se omogući USB debugging.

DETALJNIJE

1.Dođi na glavni ekran (Home Screen) AirDroid aplikacije na svom tabletu
2.Swipe-uj (Pređi prstom) desno
3.Klikni na opciju Tetring
4.Klikni na Omogući (Allow/Apply) kod opcije USB
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
Kazem da sam uradio sta mi treba..al treba mi direktno povezivanje tablet preko usb na komp..to nece nikako..zasto ne znam..pozz!!
 
Natrag
Top