PROBLEM sa muzikom

Član
Učlanjen(a)
09.04.2012
Poruka
185
Tacnije problem je ovaj kada pustim neku pjesmu na Youtubu ili na bilo kom drugom servisu za slusanje muzike sve ide lijepo ali problem nastaje kada zelim nesto da pored toga radim npr koristim facebook ,pretrezujem net itd , najveci je problem kod skrolovanja i prebacivanja u druge kartice u browseru onda pocne da zvuk secka, prekida totalno ,pucketa itd.

Pa bi volio da utvrdimo u cemu je problem .

NAPOMENA :

- Sistem je tek reinstaliran ( Windows XP 32 bitni )
- Nema virusa
- Svi drajveri su najnoviji
- Ne radi ni jedan zahtjevniji program u pozadini

Specifikacija racunara :

http://s21.postimg.org/3ob587mpz/Spec.png
 
Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
kako sam shvatio problem je samo kada pustas preko browsera, nemas problema kada pustas preko sistema npr. preko winampa ili nekog drugog softvera? ako je tako onda probaj sa reinstalacijom flash player-a, obrisi i instaliraj ga nanovo, takodjer provjeri preko drugog browsera, ako koristis mozilu probaj preko chroma i obrnuto
 
Član
Učlanjen(a)
09.04.2012
Poruka
185
Naravno problem je samo prisutan ako koristim browser , probo sam sve poznatije browsere kao i instaliranje novog flash player-a ali nista od toga ne pomaze. A internet je zadovoljavajuce brzine i sto se tice punjenja youtuba sve je usper . Ali najvise se problem javlja pri skrolovanju u browseru .
 
Član
Učlanjen(a)
22.05.2013
Poruka
189
mala ram memorija a i procesor je slab da bi radio istovremeno vise operacija
 
Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
282
Slabo je to za multi-tasking, najbolje je ako koristis Chrome da predjes na Operu. Instaliras Adobe Flash Player zasebno i da smanjis kvalitet videa kad slusas u pozadini.
 
Član
Učlanjen(a)
09.04.2012
Poruka
185
Ali zasto je prije otprilike 1 god sve radilo cak sam mogao i 5 tabova otvorit i ne bi zvuk prekido . Rekao bih da Youtube postaje sve zahtjevniji , vidi se ogromna razlika a i po meni sto vise napreduju ti popularni sajtovi sve su gori , a facebook najvise . Sto se tice ram-a to i jest problem premalo ga je a chrome ga doslovno jede.
 
Natrag
Top