Recepti & Kuvar - online recepti na jednom mestu!

Učlanjen(a)
24.04.2014
Poruka
3
logo3.png


Mnoge domaćice sakupljaju recepte i sa prijateljima i prijateljicama ih razmenjuju. Naravno, nije lako uvek se setiti, šta bi to bio pravi izbor, za pravu priliku. Online pretraživanje recepata i kuvara je najbrža i najefikasnija pomoć, kada ponestane inspiracije, pa vam zato može koristiti sajt "Recepti & Kuvar online".

Trudimo se da prikupimo i objavimo najbolje recepte, kao i da obezbedimo najbolju online pretragu na sajtu, koji vam omogućavaju da pronađete upravo ono što tražite

Tema sajta ima potpuno prilagođen dizajn svakom uređaju, što omogućava kvalitetan prikaz, kako na vašem kućnom kompjuteru, tako i na tabletima i pametnim telefonima, bez posebnih aplikacija. Nema "App Store", nema gubljenja vremena na instalacijama i podešavanju. To znači da ste od željenog ukusa ili ideje, samo na par klikova.

Objavljeni recepti će pomoći svima, sa manje kuvarskog znanja i iskustva, da nauče da kuvaju jela, koja su ukusna i raznovrsna, a iskusnima će omogućiti da vide i saznaju nešto novo. Od pravilnog i dobrog kuvanja, zavisi zdravlje vaše porodice.

Možete pretraživati po delu naziva recepta, po sastojcima, najbolje ocenjenje, po imenu kuvara, vrsti recepta, vrsti kuhinje, itd. Pretraga se vrši, kako u bazi recepata, tako i u svim ostalim postovima.

Ako želite da i vaš recept bude objavljen, možete se registrovati, i to će vam biti omogućeno. Registracija korisnika je potpuno besplatna, a možete se registrovati korišćenjem postojećih "Facebook", "Twitter" ili "Google" naloga. Takođe, omogućena je registracija odabirom username, i korišćenjem postojeće e-mail adrese, uz proveru validnosti e-mail adrese. Svi registrovani korisnici mogu da šalju svoje recepte, svoje video recepte, da ostavljaju komentare… Registracijom korisnika, kreira se profil, te je moguće komunicirati sa ostalim korisnicima, preko interne društvene mreže sajta.

Svakog meseca, od najbolje ocenjenih recepata tog meseca, biće proglašen "Kuvar meseca". Takođe, osim online recepata, "Recepti & Kuvar" vam donosi rubriku "U slobodno vreme", koja vam omogućava da se informišete o savetima u vezi ishrane, dijetama, preporukama za restorane, i mnogim drugim interesantnim detaljima.

Kod:
http://www.recepti-kuvar.rs
 
Natrag
Top