Znaci da je bacio oko na tebe

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Znaci da je bacio oko na tebe

Da li taj "slatkiš", koji sedi prekoputa tebe u kafiću, flertuje sa tobom ili ne? Evo kako da ga provališ.

1_zps5258361b.jpg


Jedan od znakova da je "bacio oko" na tebe je osmeh. Ako ti se smeška, budi sigurna da si mu privukla pažnju i da bi želeo da ti priđe. E sad, da li ima hrabrosti da to i uradi, neka je druga priča. Ukoliko ne smatraš da su isključivo muškarci ti koji treba da učine prvi korak, uzvrati mu osmeh, priđi i započni konverzaciju. I srećno!

Možda znaš da je malo teže flertovati sa stidljivim muškarcima jer su skloni tome da taj flert razvlače u nedogled, ali to ne znači i da treba da ih izbegavaš. Ukoliko primetiš da mu se obrazi zacrvene kada je u tvom društvu, verovatno je da mu se sviđaš. Ipak, nisu samo stidljivi momci ti koji crvene - kada vidimo nekoga ko nam se dopada, naše telo funkcioniše tako da nas rumenilo na obrazima uvek odaje, bilo da se radi o ženama, bilo o muškarcima.

Kontakt očima o kome se često govori kao o sigurnom znaku flertovanja, može da bude i zamka. U svakom slučaju, vredi obratiti pažnju. Uspostavljanje kontakta očima tokom komunikacije je važno, ali u zavisnosti od toga koliko dugo može da izdrži pre nego što skrene pogled, možeš da zaključiš koliko ga zanimaš. Ako može da izdrži dugo, to bi mogao biti znak da ga interesuješ. Sa druge strane, ako brzo skreće pogled sa tebe, i to može da znači da mu se sviđaš, ali da je stidljiv. Naglasili smo već da je kontakt očima malo zbunjujuć.

Ponekad muškarci "skeniraju" žene čak i nesvesno i to je znak da su zainteresovani. Možda ne izgleda tako, ali oni vrlo dobro zapažaju način na koji devojka govori, kako se smeje, njene gestove... Dakle, obrati pažnju na to da li te skenira ili samo nezainteresovano posmatra.

Kada već govorimo o očima i pogledu, obrati pažnju i na njegove zenice. Oči nas najpre odaju, bez obzira na to da li želimo ili ne da pokažemo emocije. Kada nam je neko privlačan, naše zenice se uvećavaju i postaju proširene. Dobro se zagledaj!

Ukoliko stoji sa šakama naslonjenim na kukove, možda pokušava da flertuje sa tobom. Na ovaj način on želi da ti pokaže koliko je samouveren i da je mačo. Pa dobro, iako ovo možda nije najsrećniji izbor načina kako zavesti devojku, svejedno mu se sviđaš.

Ako te u toku razgovora neobavezno dodiruje po kosi, ruci... definitivno je zagrejan za tebe. On pokušava da privuče tvoju pažnju, a koji je bolji način za to od dodira?

Kada razgovaraš sa njim, obrati pažnju na to kako drži glavu. Ukoliko je blago naginje prema tebi, to znači da te pažljivo sluša i da zaista želi da nastavi konverzaciju sa tobom.

Verovatno si i po svom ponašanju primetila da se pomalo uzvrpoljiš kada si u društvu nekoga ko ti se sviđa. Isto je i sa muškarcima, a krivac za ovu nervozu su isključivo očekivanja jer niko ne može da bude siguran u to šta druga strana oseća. Sasvim izvesno, malo (ili mnogo) treme prisutno je kada razgovaramo sa nekim ko nam je privlačan, a ukoliko je on hladan kao led dok priča sa tobom - verovatno mu je svejedno kakav će ishod imati vaša konverzacija.

Izvor: Mondo
 
Natrag
Top