Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Nema veze sa religijom . Mora manje tropšit .

СВЕТСКИ ХИТ Ацаи бобице су 100% ПРИРОДНА МОЋ ЗА МРШАВЉЕЊЕ!

Ti mala povedi računa o pravopisu i gde stavljaš slovo J između I i O da ne bi dobila keca od učiteljice.
Nije -učijo- nego učio. Nije -bijo- nego bio. Bar kod nas a čini mi se i kod vašeg pravopisa. I google chrome prevodi tekst automatski ali gramatički netačno i kad ga iskopiraš učiteljica kad bi videla dobila bi keca ko vrata.
 
UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.325
Ti mala povedi računa o pravopisu i gde stavljaš slovo J između I i O da ne bi dobila keca od učiteljice.
Nije -učijo- nego učio. Nije -bijo- nego bio. Bar kod nas a čini mi se i kod vašeg pravopisa. I google chrome prevodi tekst automatski ali gramatički netačno i kad ga iskopiraš učiteljica kad bi videla dobila bi keca ko vrata.

Imaš pravo ,iz pravopisa imam kečinu,da ostane n jednoi sretna.
 
UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.325
U 2016. u Istanbulu održat će se veliki pravoslavni sabor, prvi nakon 13 stoljeća

A A A

Pravoslavni sabor pripremat će posebno povjerenstvo čiji će članovi uskoro biti izabrani
Izabran-novi-poglavar-Bugarske-pravoslavne-crkve-300x200.jpg


U 2016. održat će se sabor svih pravoslavnih Crkvi, prvi takav nakon 13 stoljeća, koji bi trebao okupiti sve pravoslavce, odlučeno je na nedavnom susretu poglavara 13 autokefalnih Crkvi koji se dogodio u Istanbulu.

Sudionici Sinaksisa, koji se dogodio prošli tjedan i kojem je domaćin bio ekumenski carigradski patrijarh Bartolomej I., ponajviše su raspravljali baš o pitanju velikog crkvenog sabora. Kako prenose grčki pravoslavni portali, rasprava o tom pitanju bila je žestoka jer se Crkve međusobno dosta razlikuju u tome kako se Sabor treba dogoditi i što mu treba biti glavni cilj.

Dogovoreno je da Veliki sabor pravoslavlja (Megali Sýnodos tis Orthodoksías na grčkom) bude održan za dvije godine, dakle 2016. Svaka autokefalna Crkva, bez obzira na broj vjernika, moći će poslati do 20 svojih izaslanika episkopa i svaka od njih će imati jedan glas u glasovanju o važnim pitanjima. O tim pitanjima trebalo bi biti odlučivano jednoglasno, dakle konsenzusom. Sabor će pripremati posebno povjerenstvo čiji bi članovi uskoro trebali biti odabrani, a mjesto Sabora trebala bi biti crkve svete Irene u Istanbulu, ona ista u kojoj se 381. dogodio Drugi ekumenski sabor Crkve, odnosno Prvi carigradski.

Inače, pripreme za Veliki sabor pravoslavlja počele su još u 1960-ima, pod utjecajem odluke Ivana XXIII. o sazivanju Drugoga vatikanskog sabora. Međutim, ubrzo su na površinu izbile razlike između raznih autokefalnih Crkvi i cijela je priča stala. U nekoliko posljednjih desetljeća ponovno je obnovljena, a glavni inicijator jest Carigradska patrijaršija. Pravoslavna tradicija priznaje prvih sedam crkvenih sabora kao opće, “vaseljene”, i to su oni koji su se dogodili između 325. i 787. Posljednji koji svi pravoslavci priznaju takvim održan je u Niceji, 787. godine.

G. An. | Bitno.net
Objavljeno: 10. Ožujak 2014.
 
UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.325
Jedan od najutjecajnijih pentekostalnih propovjednika u Europi obratio se na katoličanstvo

A A A

Ekman je izgradio jednu od najdinamičnijih mreža protestantskih zajednica u Europi, a sada je zajedno s obitelji prešao na katoličanstvo
Ulf+ekman.jpg

Ulf Ekman.

Šveđanin Ulf Ekman, jedan od najutjecajnijih protestantskih propovjednika u Europi i osnivač Saveza Crkvi “Riječ života” koji svoju podružnicu ima i u Hrvatskoj, objavio je na jučerašnjoj službi pred vjernicima da su se on, njegova žena i njihov sin obratili na katoličanstvo.

Ekman i supruga odvojili su se od Luteranske Crkve u Švedskoj početkom 1980-ih i osnovali svoju zajednicu koja je postala dijelom pentekostalnog pokreta i jedna od najdinamičnijih na svijetu. Zajednica ima svoje misionare po cijelom svijetu, a svojedobno ih je slala i u SSSR.

Sada je Ekman, zajedno s cijelom obitelji, postao katolik. Kako je došlo do tog poteza koji će sigurno iznenaditi mnoge kršćane koji pripadaju njegovoj zajednici, a na Katoličku Crkvu gledaju, blago rečeno, neblagonaklono? Ekman je dao odgovor na svojoj službenoj stranici opisujući svoj doživljaj Katoličke Crkve.

“Vidjeli smo veliku ljubav za Isusa Krista, čvrstu i izgrađenu teologiju utemeljenu na Bibliji i dogmama. Iskusili smo puninu sakramentalnog života, i logiku u crkvenoj strukturi svećeništva koja čuva vjeru i prenosi je od naraštaja do naraštaja”, napisao je Ekman i dodao kako je njegovu obraćenju na katoličanstvo pomogao i “kontakt s katolicima karizmaticima” u čiju se živu vjeru sam osvjedočio.

Ekman je vodstvo nad Riječi života prepustio svojim suradnicima i objavio kako će on osobno, zajedno s obitelji, svoj duhovni put nastaviti u Katoličkoj Crkvi.

G. An. | Bitno.net
Objavljeno: 10. Ožujak 2014.
 
UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.325
Patrijarh Bartolomej protiv ideje premijera Erdogana da Aja Sofija ponovno postane džamija

A A A

Ideja o tome da nekadašnja najveća crkva bizantskog casrstva postane ponovno džamija potekal je iz krugova oko turskog premijera
Carigradski-ekumenski-patrijarh-Bartolomej-I-300x200.jpg


Carigradski ekumenski patrijarh Bartolomej I. izrazio je svoje neslaganje s političkom inicijativom da Aja Sofija u Istanbulu, jedna od najvećih crkvenih građevina svijeta, bude pretvorena ponovno u džamiju.

Aja-Sofija-uskoro-bi-mogla-postati-dzamija-300x209.jpg


“Ako Aja Sofija treba ponovno postati mjesto vjerskog štovanja, onda treba biti kršćanska crkva, jer je kao takva i izgrađena”, izjavio je carigradski ekumenski patrijarh.



U Aji Sofiji, nekadašnjem simbolu duhovne snage bizantskog carstva, koja je sagrađena u VI. stoljeću u vrijeme cara Justinijana, danas je smješten muzej.

Mediji tvrde kako Aja Sofija treba ponovno postati islamskim vjerskim objektom na inicijativu turskog premijera Recepa Erdogana. Podsjetimo, nakon pada Carigrada u ruke Turaka 1453. najveća crkva Istočnog rimskog carstva pretvorena je u džamiju. Unutrašnjost crkve nije bila uništavana, nego su svi simboli kršćanstva maknuti ili prefarbani. Aja Sofija je bila džamija sve do 1934., a onda je u Turskoj uspostavljena sekularna republika s predsjednikom Mustafom Kemalom Ataturkom, a Aja Sofija je postala muzej.

G. An. | Bitno.net
 
UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.325
Diktator Kim Jong-un planira pogubiti 33 kršćana



Kršćani koji bi trebali biti uskoro pogubljeni radili su na osnivanju podzemnih crkvi, a osuđeni su za “protudržavnu djelatnost”
kju1-591x350.jpg
Kim Jong-un.

Sjevernokorejski diktator Kim Jong-un izdao je zapovijed za pogubljenje 33 kršćana koji su surađivali s prošle godine uhićenim južnokrejskim misionarom u osnivanju “podzemnih crkvi”, a optužbe protiv njih su da su bili dijelom “protudržavne urote”.

Vijest o mogućoj egzekuciji kršćana objavilo je više svjetskih medija, među njima i The Washington Times, te The Daily Mail. Ovaj britanski dnevni list prenosi napise iz južnokorejskog tiska po kojima je komunistički režim u Pyonyangu odlučio smaknuti sve one koji su bili u kontaktu s Kim Jong-Wookom, baptističkim misionarom koji je uhićen prošle godine. Kim je krajem veljače pred televizijskim kamerama objavio “priznanje” kako je planirao osnovati podzemne crkve. On će vjerojatno biti oslobođen, ali tvrdnje sjevernokorejskih vlasti da je misionar djelovao pod naredbama iz Južne Koreje znači sigurnu smrt za njegove suradnike.

Inače, nedavno je Sjeverna Koreja oslobodila Johna Shorta, australskog misionara koji je uhićen nakon što je dijelio kršćanski materijal u toj zemlji, o čemu je pisao i Bitno.net.

G. An. | Bitno.net

Objavljeno: 11. Ožujak 2014. Kim Jong-un, Sjeverna Koreja
 
Član
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
224
Пренос моштију аве Јустина

У години 2014. Епархија ваљевска прославиће два изузетно важна јубилеја за Српску Православну Цркву и православни свет уопште - 120 година од рођења и 35 година од престављења Господу Преподобног Јустина Новог Ћелијског, једног од најтрудољубивијих и најученијих хришћанских мисионара савременог доба.

Испуњени несвакидашњом радошћу, шаљемо Вам благу вест да ће на празник посвећен Ави Јустину, 14. јуна Лета Господњег 2014. његове мошти бити извађене из светог му гроба и положене у манастрирски храм манастира Ћелије. Свету Архијерејску Литургију поводом тог узвишеног чина служиће Његова Светост Патријарх српски Г. Иринеј, уз саслуживања више архијереја и свештенослужитеља наше Цркве и других помесних Цркава.

Имајући у виду славу Аве Јустина широм православне васељене, очекујемо да ће се на његов празник у манастиру Ћелије сабрати мноштво верног народа из свих помесних православних цркава.

Израда распореда свечаности које ће пратити овај богоугодни догађај је у току. О свим детаљима ћемо Вас благовремено обавестити.

Канцеларија Епископа ваљевског



извор : српска Православна Епархија Ваљевска
 
Član
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
224
Пољска православна црква се враћа на стари календар

Polsha2-e1396131679931.jpg

Пољска православна црква ће се вратити на кориштење Јулијанског календара. Ова одлука донијета је на засиједању Архијерејског сабора, одржаног 18. марта у резиденцији Митрополита варшавског и све Пољске Саве.

Разлог за ову иницијативу је тај што већина парохија Пољске православне цркве прославља празнике по старом календару. Овим је ван снаге стављено рјешење од 12. априла 1924. којим је Пољска црква увела нови календар, и донијето ново, према којем ће се Црква вратити на стари календар 15. јуна 2014. Сабор је навео да парохије које желе да се у богослужењу држе новог календара, то могу урадити.

Поред овога, Сабор је разматрао питање доношења моштију свете Марије Магдалине, заштитнице Пољске православне цркве, у Варшаву, гдје ће боравити од 19. до 24. августа 2014.

Сабор је, такође, резимирао рад билатералне Православно-римокатоличке комисије за дијалог и разматрао друга питања екуменских односа, а одлучено је и да се настави рад на преводу Требника на пољски језик.


извор: Православна Митрополија Црногорско-Приморска
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Знамење времена: Река Јангце у Кини црвена као крв

Вода реке Јангце у централном кинеском граду Чонгцинг неочекивано је постала црвена. Инцидент су забележили фотографи на месту на којем Јангце заобилази пристаниште и докове града. Крваво црвена мрља се шири на неколико стотина метара. Многи мештани су одлучили да сачувају примерак те воде у флаши.

Званичници засад не могу да објасне овај догађај. Локалне власти су започеле истрагу инцидента.

Река Јангце у кинеском граду Чонгцинг, 6. септембар 2012.

Прљаво / чисто: Брод плови преко раскрснице река Јангце и Џиалин на месту где вода добија "крваву" боју

Рибар обавља свој свакодневни посао

Док званичници истражују узрок непознате појаве, један рибар се бави својим свакодневним послом, као да се ништа није догодило.

Други су били толико запањени да су прикупљали узорке воде у боце.

Иако узрок тек треба да се утврди, ово није први пут да је нека река поцрвенела у Кини.

Прошлог децембра је поцрвенела река Џиан, у граду Луојанг, у северној провинцији Хенан.

Према књизи Откривења, један од знакова да је Армагедон близу биће претварање вода у рекама у крв: „И трећи анђео изли чашу своју на реке и на изворе водене; и поста крв“ (Откр. 16,4).
Апокалиптички изглед реке у граду Чогцинг

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Знамење времена: Језеро у Француској црвено као крв
Saturday, 11 August 2012

Стручњаци не могу да објасне због чега је језеро у Француској поцрвенело, називајући догађај „необичним природним феноменом“.

Иако све изгледа као сцена из хорор филма, то је застрашујућа реалност у Камаргу, на југу Француске.


Камарг (фр. Camargue) је мочварно подручје на југу Француске, у делти Роне, где постоји неколико природних резервата. Његова укупна површина је 930 км². Пејзаж чине солане, трсковите мочваре, морске лагуне и алувијална пешчана острва.

Проценат соли у води је скочио, стварајући неизрецив контраст белих кристала и црвене воде.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Знамење времена: Вода црвена као крв у многим земљама света (фото-видео) Штампај Е-пошта
Tuesday, 13 March 2012

Поводом крвавих догађаја у Украјини, подсећамо наше цењене посетиоце на текст "Знамење времена: Вода црвена као крв у многим земљама света (фото-видео)", који смо приредили и објавили 13.3.2012. године. Једно од места где је у то време вода постала црвена као крв (у тексту дата фотографија), била је и обала Црног мора, у рејону Севастопоља на Криму, где је стационирана руска Црноморска флота. Молимо се Господу да нашу браћу православне Русе сачува од тешких искушења и дарује им победу над сваком противничком силом!

Уредништво

+++

И други анђео затруби;

и као велика гора огњем запаљена паде у море;

и трећина мора поста крв.

Откр. 8,8.

У Библији се говори о томе да ће реке постати црвене као крв (Откр.8,6-13), а сада видимо да је то време наступило. Младенац Вјачеслав је предсказао да ће пред крај света вода постати црвене боје - биће као крв и задах њен ужасан. Његово предсказање се обистињује. Од 2010. године у многим земљама широм света вода се квари, на неким местима нестаје, црвени се као крв. Овај процес је забележен у Тексасу, САД, Антарктику, Аустралији, Ираку, Кини, Ирану, Русији (Црно море http://survincity.ru/2011/08/chernoe-more-pokrasnelo/) итд.

Топе се глечери и из њих тече вода црвене боје; прелепа шума, а у њој тече страшна - као крв река. На телевизији се о томе ништа не говори и ништа се не приказује како људи не би знали шта се догађа, и како не би разумели да је апокалипса заиста почела и да је остало мало времена које не треба трошити на разне забаве, већ га треба употребити на покајање пред Господом, а такође и на укрепљење вере пред страшним гоњењима свих хришћана од стране антихриста. Многи људи не знају истину о ономе што се управо догађа (Универзалне личне карте, електронски конц-логор, црвена вода, чудни звуци с неба, чиповање, Моргелонсова болест, одступање од истините вере у Црквама, стварање једне антихристове религије, кемтрејлс, пројекат «BLUE BEAM», земљотреси на Атосу, катастрафе на свим странама, HAARP, БАК и још много другог поред наведеног). Многи од ових догађаја су дело људских руку, односно слугу антихристових. И кад би људи знали шта се догађа, могуће је да би се многи замислили, обратили вери и покајали; овако ништа не знају и настављају и даље да живе спокојно и доконо.

Болно је посматрати све то. Срце боли, душа пати и жели да крикне: „Људи, пробудите се!!! Доста је више седања испред телевизора и зомбирања. Не смејте се и не говорите да су све ово глупости и бајке, јер времена већ мало има. Покајте се док још има времена! Покајте се! Идите у храмове, исповедајте се и причешћујте док је још увек могуће!!!“ Из разговора са многима види се, што запањује, да још увек ништа не знају о Универзалним личним картама и мисле да то неће бити скоро, ништа не знају о малолетничком правосуђу и много тога другог не знају и не подозревају. Ето тако је жалосно стање ствари – плача достојно. Како људе уразумити? Потребно је што је могуће више говорити, јер ће се неко можда и замислити, разумети и спасти се. Нека би дао Бог!

Господе, помилуј све нас – православне хришћане!

Црвена вода у Хeнану


Црвена вода у Хeнану

Црвена вода у Хeнану


На црноморској обали, у рејону Севастопоља, вода је постала црвена као крв. Осим тога, у Козачком заливу плута угинула риба.

Боја воде у језеру на западу америчке држава Тексас последњих недеља постала је крваво-црвена.


На иранској обали Персијског залива "црвена плима" изазвала је угинуће 32 тоне морских животиња.

Житељи села Чемолган, у Карасајском рејону Алматинске области, пре месец дана су се веома узнемирили: у близини њиховог села налази се језеро које је из непознатих разлога постало црвено и почело да одаје смрад.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Уочи Армагедонске битке: пресушују библијске реке Еуфрат и Тигар Штампај Е-пошта
Wednesday, 05 June 2013

Пресушују библијске реке Еуфрат и Тигар

„И шести анђео изли чашу своју на велику реку Еуфрат; и пресахну вода њезина, да се приправи пут царева са истока сунчевога. И видех где из уста аждаје и из уста звери и из уста лажнога пророка излазе три нечиста духа као жабе; Јер ово су духови демонски који чине чудеса, и одлазе царевима целе васељене да их скупе на бој за Дан онај велики Бога Сведржитеља... И сабра их на место, које се јеврејски зове Армагедон.“

(Откр. 16: 1, 12-16)

+++

Према студији научника са Универзитета Калифорнија и НАСА-е, коју је недавно објавио “Њујорк тајмс”, реке Тигар и Еуфрат су почеле да пресушују.

Истраживач са Универзитета Калифорнија, Jay Famiglietti, је рекао: “Око 60% губитка воде је настало због пумпања вода из подземних резервоара. Установили смо током седам година истраживања да су делови Турске, Сирије, Ирака и Ирана, око река Тигра и Еуфрата, изгубили 144 кубних километара свеже воде која се налазила у подземним резервоарима.”

“Брзина губитка воде је нарочито интензивирана након суше 2007. године. У међувремену је потражња за свежом водом и даље у порасту”, рекао је он. Истраживачи су такође предвидели да ће реке још више пресушити током следеће сушне сезоне.
 
Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
brate mili okani se tog đavolskog posla da širiš tolike dezinformacije

Ovih sedam opisanih zala padat će na adventističku crkvu. Zla nisu doslovna, (bukvalna), nego, duhovna. Svako zlo će razarati po jedan segment oholosti, laži i zločinstva adventističke crkvene organizacije. Vode pale adventističke crkve tumačenje sedam zala iz 16. poglavlja Otkrivenja objašnjavaju kao bukvalna, doslovna zla na zemlji. To je prava ludost! U Knjizi otkrivenje sve je u savršenim simbolima i simetriji. Sedam je truba, sedam anđela, sedam pečata, sedam zala, dvanaest duhovnih plemena duhovnog Izraela, dvanaest vrata na Novom Jeruzalemu, dvanaest temelja Novoga Jeruzalema, dvadeset i četiri starca (starješine) što se klanjaju pred Bogom. (A dvadeset i četiri je duplo dvanaest) itd.
Sedam zala, kao i sedam truba i sedam pečata su duhovni simboli velikih zbivanja na zemlji. I to među narodom koji zna istinu, i koji je u borbi kroz koju se kuša njegova vjernost, kao što se zlato kuša u vatri (nevolje). Zlato je u Bibliji simbol vjere. Sedam anđela koji izlijevaju sedam zala su također simboli i predstavljaju, u stvari, Božje sluge na zemlji. Jer Biblija naziva u starozavjetnom periodu svečenike u Izraelu da "su anđeo Jehove nad vojskama..." Jer anđeo je simbol glasnika, onog koji služi Bogu za učenje, opominjanje i čuvanje naroda u vjeri. Anđeo donosi poruke od Boga. I ovih sedam anđela koji izlijevaju sedam zala, su u stvari ljudi, Božje sluge na zemlji koji će izlijevati duhovna zla na duhovni Babilon Veliki adventističku crkvenu organizaciju (na sve tri crkve).

Prvo zlo se izljeva na one koji se klanjaju Zvijeri, odnosno slici njezinoj i imaju žig njezin. Ovo predstavlja cijelu organiziranu adventističku crkvu na zemlji. Jer oni imaju žig zvijeri u svojim umovima
(čega je simbol čelo. Otkrivenje 13:16) i u svojim srcima.

Potom drugo zlo: na more. A znamo što predstavlja "more" u biblijskoj simbolici i terminologiji -"narod". "Jao mnoštvu velikih naroda, što huče kao mora... Buka je naroda kao velikih voda..." (Izaija 17:12-13) "A bezbožnici su kao more pobjesnjelo, koje se ne može umiriti i voda njegova izbacuje nečistoću i blato..." (Izaija 57:20) "I reće mi (anđeo): vode koje si vidio, na kojima sjedi Bludnica, ono jesu ljudi, narodi, plemena i jezici." (Otkrivenje 17:15)
Taj narod biva kažnjen oduzimanjem duhovnog života i vjere i pretvara se u strašno umrlo more "i svako živo biće umrije u mora..."
(Otkrivenje 16:3) Bog će adventističkoj organizaciji oduzeti svaku duhovnost i vjeru. Oni tada ostaju uzasno bezživotno "more", (narod bez duha, mrtav u grijhu i prijestupu). Prije početka sedam zala, završit će se vrijeme milosti za cijeli rod ljudski, a posebno za Babilon Veliki.

Treća čaša izlijeva se na rijeke i izvore voda. To su razne grupacije koje su se odvojile od adventističke crkvene organizacije, ali su također bili nevjemi ili u fanatizmu i progonili su braču svoju. Pili su od čiste vode, a ostatak nogama zamutili.

Četvrto zlo udara u Sunce. Sunce predstavlja duhovne vođe Adventističke crkve. Oni, koji su nekoć bili simboličko sunce, osvjetljavajući put svome stadu, zastranili su, grozno se izopačili i krv pravednika proljevali. "I u njemu se pronade krv proroka i Svetih i svih koji su poubijani na zemlji." (Otkrivenje 18:24). Četvrtim zlom će vođe crkve mučiti, (paliti, peči) svoj narod, stado. Jer neće moći dokazati svoja drska tvrđenja pred cijelim svijetom, i gnjevno će tražiti u sotonskom bijesu od svoga stada, da poubijaju Božji narod na zemlji. Taj bijes, siloviti pritisak na članove adventističke crkvene organizacije jest ono "paljenje ljudi ognjem..."

Pa potom peto zlo. Na prijesto Zvijeri, dakle, na vođe ASD crkve, na Generalnu konferenciju. Oduzet če im se svaka duhovna svjetlost pred njihovim vjerništvom i pred cijelim svijetom. Tama na kuću bezbožnikovu, tama sa sva četiri kraja svijeta, tama strašna, egipatska.

Šesto zlo pogada simboličku rijeku Eufrat. Ona predstavlja Sjedinjene Američke Države, koje će "presahnuti..." Odnosno, presušit ce vjerska sloboda u ovoj velikoj zemlji. (Jer Sjedinjene Države su bile stup vjerske slobode i vjerske tolerancije za cijeli svijet.) I na pritisak adventista, da poubijaju Božji vjeran narod, Amerika će samo slegnuti ramenima kazavši da ona se moze ništa protiv volje ekumene, većine (crkava) i gnjevnog smrtonosnog zahtjeva adventističke crkve (vođe ekumene). Ali to presušivanje vjerske slobode (simbolične rijeke Eufrata, koja je tekla iz Božjeg Raja. Postanak 2:14) Otvorit će put "kraljevima od « istoka sunčanoga, ili originalno "da se otvori put kraljevima od izlaska sunčeva..." (Otkrivenje 16:12) A od Istoka, s nebesa će Isus doći, od sazvježđa Orion, na spasenje svojoj ljubljenoj djeci koja Ga vjerno ćekaju.

I sedmo zlo se izlijeva "po nebu..." Po kojem nebu? naravno, ne po stvarnom, fizičkom nebu, nego, po adventističkom nebu. U sedmom zlu, Bog svojim glasom oslobađa svoj narod smrtne prijetnje i gnjeva ljudi pretvorenih u demone. Taj strašni Božji glas probudit će propale adventiste iz njihove lažne sigurnosti i uvjerenja da su oni narod Božji pravednici. (To je drugo probuđenje, probuđenje izgubljenih, koji spoznaju svoju propast. Prvo probuđenje je sada za sve one koji se hoće obratiti i vjerno hoditi s Bogom svojim.) I tada adventisti spoznaju, užasnu činjenicu da su zauvijek izgubljeni, prokleti i odbačeni. Tada će se ispuniti u jauku i muci duše, u strahu vječitog očajanja, one strašne rijeći: "Žetva je prošla, Ijeto minulo, a mi se ne spasismo..." (Jeremija 8:20)
Jao, jao, jao kući adventističkoj i svim mutnim, (pokvarenim) vodama njenim! Sad pada adventističko nebo. To jest njihove nade na nebo! Spoznaju da su zauvijek izgubili mogučnost dobiti blaženstvo neba. Ta gorka, jeziva spoznaja, jest sedmo zlo, koje se izlijeva u strahom i užasom obuzetim dušama i umovima svih adventista otpalih na cijeloj kugli zemaljskoj. To zlo, za adventiste je ustvari Božji glas koji oslobađa pravednike, i adventisti spoznaju da oni nisu među tim pravednicima. Zlo, strašno zlo (spoznaja da su izgubili, i to zauvijek izgubili nebo) izljeva se po njihovom nebu, uništavajući i njihove zvijezde kojima su se divili i koje su obožavali (to su propovjednici) i njihovo sunce (crkvene vođe, Generalna konferencija).
Tada u očaju i strahu, adventisti i cijela adventistička crkvena organizacija dolaze pred noge Božjeg poniznog naroda, i klanjaju im se, priznajući s rijećima velikog očaja i bola: "Vi ste uistinu narod Božji, vas ljubi Bog, a mi smo prokleti i izgubljeni!" "Evo činim da oni iz zbornice sotonine koji govore da su Židovi, a nisu, nego lažu; evo učinit ću da dođu i poklone se pred nogama tvojim, i spoznaju da te ja Ijubim." (Otkrivenje 3:9.) Dogodit će se isto ono što se dogodilo u vrijeme Mojsijevo, kad je u velikoj muci duše, i pod žestokim gnjevom Jehovinim oholi faraon priznao svoj grijeh: "A tada posla faraon, te pozva Mojsija i Arona, i reče im sada zaista zgriješih; Jehova jest pravedan, a ja i narod moj jesmo bezbožnici..." (Izlazak 9:27)

Ali prije svoje potpune propasti, adventistička crkva i njeno oholo vodstvo učinit će strašna, đavolska djela na zemlji. I zemlju krvlju nevinom oskvrnuti. Pred sami kraj, upravo ASD crkva će biti kolovođa u onome što je zlo. I vidjeh iz usta Aždajinih i iz usta Zvijerinih i iz usta Lažnog proroka, iziđoše tri nečista duha kao žabe. Jer ovo su duhovi đavolski..." (Otkrivenje 16:13.14)

braćo i sestre
prijatelji foruma
NE vjerujte ovim đavolskim duhovima koji vam iznose svoj, ustvari odavno izmišljen rimokatolički vjeronauk
jer ono što govore NE potvrđuje Riječ Božja

prije izljevanja ovih kazni završit će se vrijeme milosti
a to vrijeme još uvijek traje jer još uvijek je naš Spasitelj u Svetinji nad Svetinjom Nebeskog hrama
i posreduje na nas grešnike
 
Natrag
Top