Najveće i najčešće greške koje žene prave u krevetu

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.640
Ne koristite seks za manipulaciju

Muškarci i žene skoro podjednako greše u seksu, ali postoje načini na koji žene mogu da poboljšaju seks s partnerom. Seksualni terapeut Čak Altmiks savetuje žene kako treba da se ponašaju ako žele zadovoljavajući seksualni odnos s partnerom.

greska-x.jpg


Nedostatak seksualne komunikacije
Muškarci ne znaju da čitaju misli. Ako imate skrivenih želja i fantazija, recite to partneru jer on ne može da pogađa šta se događa u vašoj glavi. Ako vi budete ćutali i očekivali da on vaše želje ispuni spontano, mogle biste ostati nezadovoljene i frustrirane. Zato recite partneru jasno i otvoreno šta želite.

Korišćenje seksa kao oružja
Ovo je najgora i najštetnija stvar koju žena može da uradi. Odbijanje seksa samo zato što partner nije učinio nešto kako ste vi zamislili dovodi do narušavanja odnosa, a može da dovede i do raskida. Nikada nemojte muškarcu reći da ćete mu uskratiti seks zato što nije uradio ono što ste vi hteli.

Skrivanje seksualne energije
Žene su odgajane da budu pristojne devojčice, devojke i žene. Međutim, tokom seksa bi trebalo da zaboravite na vaspitanje. Pokažite partneru da možete da budete zločeste i da uživate u seksu s njim. Inicirajte seks, igrajte se, eksperimentišite s donjim rubljem, predložite neuobičajene seksi poze... Muškarci vole kad žene tu i tamo pokažu inicijativu.

Očekivanje da on razmišlja kao žena
Većina žena izjednačava seks s ljubavnom romansom. Međutim, muškarcima nije potrebna romansa da bi imali seks. Oni ponekad žele čisto fizičko zadovoljstvo bez romantične večere, odlaska u bioskop i dvosatne predigre. To, naravno, ne znači da seks uvek tako treba da izgleda, ali ponekad mu dopustite da uživa u onome što voli na način koji želi.

Stav da je on odgovoran za vaš orgazam
Mnoge žene misle da je muškarac dužan da ih dovede do orgazma. Istina je da za muškarca nema lepše nagrade nego kad svojoj partnerki priušti orgazam, ali on to ne može da uradi sam. Pomozite mu, dodirujte se, a nije zabranjeno ni korišćenje seksualnih igračaka. Čak i ako on završi pre vas, vi ne morate da stanete. Ohrabrite ga da vam pomogne da dođete do kraja.
Izbegavanje seksa pomirenja
Seks pomirenja pomaže partnerima da se ponovo bliže. Strast nakon svađe je na najvišem nivou i to treba iskoristiti. Nikada nemojte ići da spavate posvađani.

Odbijanje seksualne različitosti
Nemojte da se bojite da isprobate nove stvari. Nikad ne znate da li je nešto dobro dok to ne probate. Dosadu u spavaćoj sobi razbijte novim idejama. Nemojte da se sablaznite ako vam partner predloži seks na otvorenom, u automobilu ili liftu. Nije smak sveta ako on zaželi da budete medicinska sestra, a on vatrogasac. Probajte, možda vam se svidi.

Kritičnost prema partneru
Za razliku od žena, muškarci su direktniji u komuniciranju. Žene koje često i rado kritikuju partnera zapravo se boje da budu direktne u komunikaciji. Suzdržavanje ih dovodi do toga da ponekad kažu pogrešne stvari koje mogu da veoma povrede partnera. Muškarci koje žene previše kritikuju obično se povlače i beže od intimnosti. Ako ne želite da vam se to dogodi, pokušajte da razgovarate s njim iskreno i otvoreno, bez vređanja i kritikovanja.



Izvor:Blic
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
28. 01. 2010. 17:08h| Vestionline

Pet najvećih ženskih seksi grešaka

Na pitanje šta to ženu čini dobrom u krevetu, odgovor najbolje mogu da daju muškarci. najčešće se (ne)očekivano žale na račun ženske nezainteresovanosti za seks, opterećenosti izgledom, stidljivosti i nepoznavanja materije.

Drage naše čitateljke, čak ni isprobavanje 56 različitih položaja iz Kamasutre neće vam pomoći da postanete najbolje ljubavnice ako ste se pronašle u nekim od ovih grešaka:

  • Ne znaju dovoljno o seksu - odnosno o muškom telu. Ako već nećete da slušate njega, nabavite neku knjigu o erogenim zonama. Jednom kada savladate osnove, kombinujte teoriju s praksom.
  • Žene očekuju od muškaraca da im čitaju misli - kada vas pita da li ste doživeli orgazam kažete da niste, a na pitanje zašto niste, odgovarate da ste hteli oralni seks, ali ste to prećutali tokom odnosa. To što neko dobro poznaje drugu osobu i želi da joj udovolji ne znači da ima i kristalnu kuglu koja čita baš sve njene skrivene želje. Dakle, recite ih jasno i dovoljno glasno.
  • Čini se da žene vole seks samo na početku, a jednom kada veza postane ozbiljna, izgube interes. Mnogi muškarci tvrde da su žene na početku navalentne, a onda posle nekog vremena postaju nezainteresovane. Razlog za to leži u činjenici da ženama postane dosadno kada seks postane predvidljiv. Zato promenite bar jednu stvar svaki put kada imate seksualni odnos.
  • Žene su previše opterećene svojim telom. Mrzite seks na boku zato što vam stomak tako izgleda debelo. Ne želite da budete gore jer mislite da vam grudi ne izgledaju dobro. Mnogi muškarci ne posmatraju svoje devojke tako kritički i detaljno kako to one same sebi čine. Istina je da se ženska ideja o idealnom telu ne poklapa s muškom.
  • Ceo „posao" prepuštaju muškarcima. Kakva je razlika između vođenja ljubavi s dugogodišnjom devojkom i jedenja špageta? Špageti se bar mrdaju, glasi neslana šala s kojom se većina žena verovatno neće složiti. Nemojte se izvlačiti i prepuštati partneru da sve obavi sam dok vi samo ležite. Preuzmite igru tako da ga ponekad zavedete.
 
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Da bi se sve ove greske savladale,potrebno je vreme.Mozda zbog toga kazu da je seks u zrelim godinama najbolji?
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Greške u krevetu koje muškarci ne praštaju

Postoje neke stvari u seksu koje žene pogrešno rade, a muškarcima se nikako ne sviđaju. Često ponavljanje ovih grešaka može da dovede i do prekida veze. Ako ne želite da vam se to dogodi, vreme je za malo "obrazovanja"...

1_zps08dc1b21.jpg


Blebetanje o filozofskim temama - Tokom seksa dobijete posebnu inspiraciju da pričate, a teme su vam uglavnom filozofske? Muškarcima nema ništa gore. Zna se o čemu se govori kada se događa akcija u krevetu, u obzir dolaze samo teme koje ih mogu uzbuditi.

Ćutite i trpite - Ne sviđa vam se kako vas muškarac dodiruje, ali ne želite ništa da kažete i očekujete da vam on pročita misli? On zna kad se to događa i tada se oseća loše! Progovorite i recite mu šta želite, njemu će se to svideti.

Izigravate pornićarku - Mislite da morate da se ponašate kao glumice iz porno filmova? Razmislite još jednom. Muškarci vole kada žene uživaju, ali previše vikanja i bacakanja ne deluje nimalo uverljivo. Prestanite da glumatate.

Gadljivost na oralni seks - Oralni seks vam se gadi? Muškarcima se gadi takvo razmišljanje! Oni ne mogu da veruju da još postoje žene koje u 21. veku misle da je oralni seks perverzija. Oni na oralni seks gledaju kao na mogućnost da žena zadovolji muškarca, a muškarac ženu. Razmislite malo o tome...

Femkanje - Volite kad vas moli? E, muškarci to mrze. Posebno ne vole kad moraju da vas mole za seks. To je sigurna karta da ga potraže negde dalje. Pokažite mu da ga želite, nemojte očekivati da uvek on pokazuje inicijativu.

Izvor: 24 sata
 
Natrag
Top