Jedan u zagrljaju, drugi u mislima

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982
Jedan u zagrljaju, drugi u mislima

Autor: MONDO


On je divan i skreno ga voliš, ali taj seksi kolega, komšija... od koga ti prođu žmarci svaki put kad se sretnete, sve češće ti "kidnapuje" misli.

1_zps40d345a2.jpg


Možda je u pitanju samo "prolazna avantura" u tvojoj mašti, ali postoji i mogućnost da si stvarno zaljubljena u drugog muškarca! Kako da znaš šta je od to dvoje?
Kada se probudiš ujutru, misliš na njega, a uveče zaspiš uz iste misli. Na kraju krajeva, priznaješ da ga se često setiš tokom dana, čak i kada bi trebalo da se posvetiš drugim stvarima. E, to se zove zaljubljenost.

Dobila si unapređenje na poslu, kupila si fantastične cipele, položila ispit - nije bitno koja je dobra vest u pitanju, ali želiš da je odmah podeliš sa njim.

Ukoliko mu šalješ poruke češće nego partneru, možda bi trebalo da malo zastaneš i preispitaš svoja osećanja...

Koristiš svaku priliku da vidiš svog "muškarca iz misli", čak i ako je cena toga da manje viđaš sve druge ljude u svom životu, zbog čega ponekad hladnokrvno otkazuješ dogovor sa prijateljima.

Razmišljaš kako se ponaša i šta voli da radi i potajno želiš da i tvoj partner bude više kao on. To se odnosi na sve aspekte, od izgleda do pogleda na svet i životnih načela.

Poput klinke, spremaš se, oblačiš i presvlačiš satima ako znaš da ćeš ga sresti. A kada konačno odlučiš šta da obučeš, razvijaš scenario u svojoj glavi - o čemu ćete da pričate i kakav ćeš utisak ostaviti na njega, piše "Kosmopolitan".

Nije bitno da li se radi o poslovnim problemima, životnim stavovima ili nečem trećem, ali jasno ti je da on dobro razume šta želiš da kažeš i osećaš povezanost na mentalnom i emotivnom nivou.

Ako imaš potrebu da sa njim podeliš neke intimne trenutke i razmišljanja više nego sa partnerom, jasno je da se ne radi samo o dobrom prijateljstvu.

Jedan od znakova da prelazite granicu svakako je i razgovor o partneru. Bez obzira na to kakve probleme imate u braku, vezi, treća osoba ne treba da ih zna. To može lako da ti se obije o glavu.

Ako si samo jednom razmišljala o tome kako se ljubi, da li je nežan ili neobuzdano strastven, prešla si granicu i počinila emocionalnu prevaru.
 
Natrag
Top