Poljubac-Znacenje-Tehnika i najcesce greske

Član
Učlanjen(a)
16.05.2009
Poruka
669
Savladajte umetnost ljubljenja

Poljubac – odnosno dodirivanje usnama – jedna je od osnovnih formi kontakta izmedu ljudi. Nebrojeno je vrsta poljubaca...
Tu su porodični/prijateljski u obraz; džentlmenski – u ruku... I onaj najslađi - ljubavni, poljubac u usta ili francuski poljubac... kao i svi oni poljupci koje sami uspete da izmislite ili otkrijete.
kissbj1.png

Malo neuobicajeniji poljupci postoje u nekim delovima sveta. Tako, maorski "tongi poljubac" podrazumeva pritiskanje noseva jedan u drugi, dok Eskimi medusobno trljaju nos o nos.




Čuveni poljupci
Filmovi, slike, priče i fotografije beleže neke od antologijskih poljubaca. U bajkama – poljubac može da probudi iz stogodišnjeg sna... ili da pretvori žabu u princa.
U umetnosti i literaturi opisani su, naslikani i snimljeni milioni poljubaca.

  • Najpoznatija slika sa ovim naslovom verovatno je delo "Poljubac" Gustava Klimta,
  • Ljubljenje su u svojim pesmama opevali i The Cure, Tom Vaits, Eminem, Sher, Prince i mnogi drugi ( Od naših i ex – yu grupa: Bajaga, Halid Bešlic, Film ...)
  • I neke muzičke grupe nazvane su baš ovako – recimo njujorški metal bend "The Kiss" ili ex-yu "Vatreni poljubac"
  • Prvi filmski poljubac prikazan je 1896. godine, trajao je 47 sekundi (koliko i ceo film) i izazvao pravi skandal.
  • Antologijski filmski poljupci su brojni, sve od filmova Čarli Čaplina; preko nekada provokativnih "Odavde do večnosti“ ili "Poštar uvek zvoni dva puta", pa do poljubaca koje Lionardo Di Kaprio i Kejt Vinslet razmenjuju u filmu "Titanik"
Tipovi poljubaca i kako ih učiniti zanimljivijim

Poljubac u rame - vrlo senzualan poljubac, najeroticniji,
To je poljubac koji najavljuje buru strasti i njen je simbol...(iako je retko da ovo iko radi, pojlubac u rame od strane muškarca znači pružanje zaštite ženi ili ženine moći muškarcu (žene ovo retko rade ako nisu u vezi sa muškarcem)).
poljubac.jpg

Društvena grupa poljubaca jeste gde mi koristimo poljubac u obraz kao znak prijateljstva, ponekad je malo cudno kada se dva prijatelja poljube, ali to je samo znak visokog socijalnog izravnavanja (ne zanči da su pederi nego jako dobri prijatelji i da se međusobno poštuju). Dok kod devojaka poljbac je vise obična stvar, kao rukovanje kod muškaraca. Ovde postoji nekoliko vrsta poljubaca:
- Obraz-obraz (znači istovremeni poljubac u obraz između dve osobe).
- Vazdušni (poljubac blizu glave onoga sa kim se pozdravlja, čuje se samo zvuk poljupca ali fizički kontakt ne postoji, obično ovo rade devojke koje imaju puno šminke na licu).
- Poljubac u čelo (roditeljska vrsta poljubca, obično otac tako ljubi ćerku, znak zaštite, dobrote i razumevanja prema detetu).
- Poljubac slepoočnice (nešto slično poljubcu u čelo, sem što se ovaj poljubac koristi i za vreme predigre kao znak neodoljivog sviđanja).
- Blic poljubac u usta (retko se praktikuje na balkanu, ali ipak postoje ljudi koji se tako pozdravljaju, najčešće su to poljupci između muško-ženskih prijateljstava, i poljubac ćerke sa majkom).
- Višestruki poljubac (za našu zemlju predstavlja tri puta, desni-levi-desni obraz, za neke druge zemlje dva, neke četiri (običo se kreće od desnog), dok napr. u nekim zemljama postoji i varijanta poljubca desni obraz-levi obraz-blic poljubac u usta).
- Trostruki poljubac (retko se viđa ali se dešava, obično kada se dve osobe nalaze sa trećom i u isto vreme se poljube u obraz).
- Poljubac u uvo (obično šala izmedju dvoje ljudi).

Zavodničkipoljubci predstavljaju one koje koristimo za zavođenje devojke, pošto ne moraju biti direktno povezani sa time da li smo sa devojkom u vezi ili ne, ali ipak predstavljaju vrstu poljubaca sa kojom ne ljubimo drugove i drugarice. Ali ovo rade obično muškarci, zato i pišem više okrenuto muškarcima.
- Poljubac u ruku (ovaj poljubac je prvi iz ove vrste, iako u neku ruku predstavlja znak poštovanja, takođe je i poznato da se u rukama nalazi veliki broj tačaka koje pružaju zadovoljstvo kada su stimulirane (videti članak kako dodirnuti ženu)).

Poljubac kraja usana ( jedan koji češće primenjuju žene ali važi isto i sa muške strane, naime on predstavlja propuštenu situaciju za poljubac, tj kada vas “drugarica,drug” poljubi u kraj usana to univerzalno znači “zašto me nisi poljubio/la?”).
- Poljubac vrata (ima dve različite vrste poljubca vrata, jedna je kao predigra, druga je ova zavodnička, kod ove poljubac je blag i ne duži od nekoliko sekundi, bez jezika i griženja, ali vlažan ili suv, na vama je da procenite, naravno za vrat se smatra sve od linije vilične kosti do korena vrata, tu gde se koža sa vrata susreće sa ramenom).

- Francuski zavodnik (brzo vas asocira samo ime na dve stvari, ljubljenje sa jezikom i gomila poljubaca ruke sa unutarnje strane, počevši od korena šake do unutrašnjeg dela lakta predstavlja mesto gde nežni vakumski i pritisni poljubci dovode devojku do prijatne senzacije, devojke obično ovaj gdest razumeju kao “svidjam se ovom dečku” i neverovatno je kako devojkama prija ovaj poljubac. Takođe postoji još varijacija gde jačim vakumskim poljubcem poljubimo kožu sa unutarnje strane lakta. Poljubci iznad lakta već spadaju u intimnu zonu i unutrašnja strana ruke je izuzetno osetljiva).
Ostale vrste poljubaca su pretezno izmedju partnera, tako da tu nema vise rasclanjivana… citajte, uzivajte, probajte J.
- Poljubac usana (poljubac koji traje nekoliko sekundi i sastoji se iz toga da usne klize jedne preko drugih, nalik kao da želite da nekog zagrizete usnama, ovaj poljubac može biti suv ili vlažan (odnosi se na pljuvačku)).
poljubac_2.jpg


- Vakuumski poljubac (to je onaj zvučni poljubac usana koji obično zna da privuče pažnju na zaljubljeni par, suv poljubac takodje može biti i poljubac u obraz, ponekad je vlažan ali je lepši suv, ovaj vrsta poljubca je cesto u kombinaciji sa nekim drugim, i jos cesce svuda po telu između zaljubljenih).
- Poljubac sa pritiskom (poljubac pri kom sa usnama kao da pokusavate da naduvate balon na povrsini kože vašeg partnera/ke).
- Bolni poljubac (ovaj poljubac predstavlja kombinaciju vakumskog poljubca, poljubca sa pritiskom i grickanja bilo kog dela tela, naziv je dobio samo zbog ugriza koji ponekad mogu biti bolni, ali ne bi trebali).
poljubac_3.jpg


- Francuski poljubac (poznat i kako pljubac sa jezikom, može biti suv, vlažan, vakumski. Varijacije ovog poljubca su:
poljubac_4.jpg


- Tornado: jezici partnera se kružno kreću, unutar ili izvan usta, jedan oko drugog.
poljubac_5.jpg

- ''Vortex'': nalik na tornado, stim sto se jezici pomeraju od vrhova, kružnim pokretima sve do korena jezika, istovremeno kod oba partnera, ili jedan miruje dok drugi radi tornado ili vortex.
- francuska masaža: predstavlja blagu masažu jezika onoga koga volite sa Vašim jezikom.
- doggy, pasiji: ovo je vrsta francuskog poljupca gde partneri istovremeno ližu jezike međusobno, obično je veoma vlažan i neki parovi ga izbegavaju, a neki čak ni ne znaju da postoji.
- soul kiss: (poljubac duše) dosta stara vrsta, naziv je dobio zbog toga sto partneri dok se ljube na francuski nacin, ujedno jedno drugom daju ''veštačko'' disanje; a ranije se verovalo da preko izdaha iz usta se može oteti nečija duša.

hladno/vreli poljubac: kada jedan partner uzme vrlo rashlađeno piće u usta, a drugi veoma toplo, tako da im usta nakon pijenja budu rashlađena tj. ugrejana. Potom je najbolja senzacija uz vortex poljubac.
- slatki poljubac: jedan partner uzme u svoja usta, nesto tečno i slatko (najbolje med ili sirup) potom ide poljubac sa jezikom. Ili partneri presipaju piće jedno drugom iz usta u usta.
poljubac_6.jpg

- pijani poljubac: isti kao prethodni samo sto u usta partner uzima malu količinu žestine.
- frostbite: (promrzli poljubac) partneri uzimaju ispod jezika led, i sačekaju da se malo otopi, potom ide standardan poljubac. Zanimljivost kod ovog poljubca jeste sto može da se kombinuje sa prethodna dva.
- icecream kiss: (poljubac sa sladoledom) partner uzima ugriz sladoleda u usta, i onda ide francuski poljubac.
- poljubac sladokusaca: ovde jedan od partnera uzima nesto vrlo slatko (čokoladni sirup, polu rastopljenu čokoladu, čist šećer...) u usta, ako je tečnije nešto poljubac počinje sa presipanjem iz jednih usta u druga i polako se kreće ka vortex poljupcu, ako je nesto što nije tečno onda zatvoreni tornado (jezici su unutar usta između partnera).
- wave: (talasast) poljubac gde se jezici pomeraju gore dole, levo desno ili u nekoj kombinaciji koja liči na talas.
- vakum: jezici od parnera su do pola u ustima drugog, blago sisanje partnerovog jezika za koje vreme on/ona radi to isto.
- tongue suck: (sisanje jezika) dosta jednostavo ime sve govori, partner sisa jezik od ljubavnika/ce.
- hunter: (lovac) ovde jedan partner lovi usnu drugog, gde kada je uhvati, nežno jezikom licka usne partnerove/kine usne, potom prelaze na neki tipičan francuski piljubac.
- fisher, cat: (pecaroš, mačka) jedan od najuzubljivijih od svih poljubaca, ovo je onaj od kog počnu leptirići u stomaku, sastoji se iz toga da partner/ka, krene ka dugackom francuskom poljupcu, brzo ga prekine, potom polako ljubi predeo oko usana prtnera/ke,
gde će drugi želeti posle nekog vremena da se nastavi na francuski, ali tu je caka, osoba koja ljubi drugu oko osana ne dozvoljava ovou da uopste dotakne njene/gove usne. Sem na jako kratko gde blago klizne preko usana ovog drugog, i polako polako polako prelazi se na običan poljubac usana, a potom na neki senzualni francuski poljubac. Upozorenje: ovaj poljubac je neverovatno moćan, stoga mokre gaćice, čvrste palice, zaljubljivanje posle njega, polu-uspavanost, cak i za vreme kako izgleda osecaj leptirića u stomaku nije nista čudno... uživajte J.
- Vizealizirajući poljubac: ovo je isto jedan od veoma moćnih poljubaca, sastoji se iz toga da pre nego sto ćete poljubiti onog koga volite, kažete da zatvori oči, potom odvedete rečima na neko prijatno mesto, kažete da će tamo vrlo uživati... skraćeno ispričate jedan romantičan scenario potom kažete da zamisli poljubac, a onda poljubite.
- Šljiva: ostavljanje masnice na vrato od blagog isisavanja kože na vratu.
- Tiger: (tigar) polako s leđa ili od napred priđite partneru, partnerki, ponašajte se kao da ćete je poljubiti u obraz, ali zatim skoro krvoločno poljubite i ugrizite za vrat (ne treba da vrisne od bola)
- Silent Assasin
: (tihi ubica) tiho i polako s leđa prilaženje partneru/ki, tako da ne primeti i naglo hvatanje za vrat, potom okretanje njene/gove glave tako da možeš poljubiti usne.

poljubac_7.jpg

- ledeni poljubac: kada uzmeš kocku leda staviš je usne i sa njom prelaziš po telu partnera, preko usana, poljubiš dok ti je led u ustima...
-
Anđeoski poljubac: nežni, veoma usporeni poljubac kapaka.
- Eskimski poljubac: dodirivanje nosevima, gde naizmenično se ''šamarate'' vrhovima noseva.

poljubac_8.jpg

- Sviđaš mi se poljubac: onaj dug poljubac u obraz što ponekad izgleda čudno, ali prijatno zato što je tako dugačak, može biti i vlažan i suv.
-
Poljubac vrata: ovaj deo tela je jako velika i osetljiva erogena zona kako kod žena tako i kod muškaraca, kod polubca vrata ima raznih varijacija:
- suvi: kada jedan partner poljubi drugog u vrat, sa izrazitom nežnošću (gurblji muškarci ovo vam je prilika da pokažete da znate biti i nežni, ali samo kad hoćete) gde posle donje usne mogu da klize po vratu, ostavljajući vrlo senzacionalan osećaj.
- mokri: ovde je uključen i jezik, kao i kliženje usana, vlažni poljubci gde će skro ceo vrat biti mokar kod parneta/ke, prijatan je osećaj dok traje, ali treba imati na umu da ako je vrat mokar, biće hladno ako se radi napolju kada je hladnije.

poljubac_9.jpg

- sa ugrizima: kombinacija prethodna dva, ali ovde su uključeni i ugrizi s vremena na vreme.
- uzajamni: ovo kome ne prija, ta osoba ne zna žta je dobro. Kombinacija prethodna tri stvaraju neverovatnu senzaciju, posebno ako uspete da sinhronizujete pokrete...
- Pričljivci: poljubac pri kom govorite nešto slatko ili sexy, a za to vreme vam se dodiruju usne.
- Obrnuti poljubac: kada ste na neki način okrenuti naopačke u odnosu na partnerovu glavu (ležite jedno, neko se okačio na drvo pa visi naglavačke, na ljuljašci zgrabite partnerku kada ljuljaška krene ka dole i poljubite dok joj je glava zabačena ka unuazad...).

poljubac_10.jpg

- Ugriz brade: samo ime kaze, ugriz brade, sa tim da se usne gotovo prilepe uz oblik donje vilice sa dodatkom vakuma, treba izvesti ovaj poljubac kako bi proizveo prijatnu senzaciju.
- Grickanje uveta: ono je veoma prijatno, posebno ako se uradi kako treba, ne treba slinaviti uvo, ubedljivo najveću senzaciju stvara samo samcato nežno grickanje, eventualno po koji prelaz jesikom preko ivice uveta, neki vole da im se sisa donja polovina uveta. Zanimljiva senzacija je kada se na uvo primeni ledeni poljubac.
- slatke/slane, slatko-slane usne: poljubac pri kom jedna osoba stavi secer ili so ili oba na usne a druga polako skida istu sa usnama.
poljubac_11.jpg

- iznenadni poljubac: razumljivo kada dečko ili devojka u baš neočekivanoj situaciji poljubi onog koga voli. Ovi poljubci umeju vrlo prijatno da iznenade i veoma prijaju J.
- buzz poljubac: poljubac pri kom partner pravi vibracije usnama na koži partnera, tako sto dok su mu usne naslonjene na njen vrat izduvava u maloj količini vazduh što stvara vibracije.
- poljubac svilene bombone: kada neko od zaljubljenih stavi svilenu bombonu u usta i onda se ljube na fancuski nacin, dajuci bombonast ukus poljupcu.
- kiss killer: za vreme dugog i strastvenog ljubljenja jedan partner naglo ustane i ode u susednu sobu ili da pogleda nešto. Ovo proizvodi snažnu požudu, te će drugi partner vrlo uskoro tražiti još.
- ghost kiss: poljubac pri kom ne postoji dodir, on izgleda ovako, nežno prelaženje na nekoliko milimetara iznad partnerkinih/ovih usana, obraza očiju... znajte da posle ovog sigurno ide heavy makeout. Isto kao i prethodna varijanta stvara veliku požudu.
- Cherry kiss: poljubac pri kom delite sa partnerom, na strastven nacin polovinu višnje, jagode ili cherry bombone.

- Mint: jedan partner uzme neku ljutu bombonu (tiktak, mentos, mentol...) i onda je zajedno jedete, tj razmenjujete jezicima dok se ne istopi.
- Romantični poljubac: već slutite.. da to je onaj poljubac kada posle nekoliko minuta u zagrljaju pređete na usporeno ljubljenje usana.. potom na francuski... i i dalje ste zagrljeni kao da ne postoji niko i ništa oko vas.
Šaljivi poljupci, oni su posebna vrsta, pomalo detinjastih ali vrsta koja širi pozitivnu energiju medju ljubavnim partenrima.
-ukradi i beži: nesto nalik na kiss killer sem što ovde date partneru blic poljubac i onda otrčite od njega (najbolje je ovo raditi na ulici) ako krene da vas vija upao je u zamku, nastvite da bežite od njega/nje, i kada vas uhvati dajte mu/joj za uzvrat dugu francusku masažu J.
- balon: dok se ljubite, naduvajte partnerove obraze, ovaj poljubac obično proizvede zasmejavanje između partnera.
- gummy: jedan partner naduva balon od žvake a drugi ga buši sa poljupcem, ugrizom...
- dizzy kiss: (vrtoglavica) vrtite se u kruggg.... i onda kada vam se vrti u glavi poljubite se..
- gušterov poljubac: dodirivanje usana vrhom jezika pri tom da je to lickanje usana vrlo brzo, kako kada guster ili zmija palacaju jezikom.

Poljubi me filmski!
Francuski (Filmski) poljubac rezervisan je za strasne momente i romantićne ljubavne veze. Partneri se ljube otvorenih usta, pri čemu u tom ljubljenju ucestvuje i jezik. Ova vrsta poljupca je i najzanimljivija, te sledi i nekoliko saveta:


  • Preporučuje se da se on izvodi zatvorenih očiju, kako bi sva pažnja bila skoncentrisana na predeo usta i usana.
  • Pored obavezne redovne oralne higijene i/ili žvakace gume - žene bi pre poljupca trebale da skinu karmin ili sjaj za usne, kako ne bi prijatno iskustvo ukusom šminke pokvarile i učinile neprijatnim.
  • Usne treba da budu vlažne, kako bi poljubac bio lepši. Dovoljno je samo preći jezikom preko usana pre poljupca.
  • Koliko god strasno bilo i koliko god eksperimentisali – budite nežni i radite sve polako.
  • Ne zaboravite ruke – one se mogu nalaziti oko partnerovog struka, na njegovom licu ili telu. U svakom slučaju – dodatno će doprineti intenzitetu emocija i većem zadovoljstvu i romantici.
  • I kada se zanesete pazite da se ne sudarite zubima, nosevima, protezama ili naočarima.
  • Ljubite se što više! Na taj nacin ćete stvoriti sopstveni stil i otkriti šta najviše odgovara i vama i vašem trenutnom partneru.
  • Začinite malo! U poljubac možete uključiti i neku hranu (predlozi: krem od čokolade, med ili jagode), možete ga izvesti u nekom neočekivanom momentu ili na neočekivanom mestu... ili ... smislićete i sami šta bi se vašem partneru posebno dopalo. Pored angažovanja preko 30 mišica lica, kada se ljubite oslobađaju se hormoni koji podsticu osećanja emotivne vezanosti, dobrog raspoloženja, zadovoljstva, sreće... A kao što već verovatno znate – i srce ubrzava.
Dakle – ljubljenje je zdravo, prijatno i usrecuje. Uopšte nema kalorija, može se upražnjavati bilo kada i bilo gde. Ukoliko ste vec našli i pravu osobu – sve ovo vam je na dohvat ruke.
POLJUBAC14.jpg



Najveće greške pri ljubljenju:

Dve ključne stvari kod ljubljenja su hemija i tehnika. Nad hemijom možda nemate neku kontrolu, ali bar na svojoj tehnici ljubljenja možete da poradite kako ne biste došli u situaciju da pokvarite osećaj koji bi trebalo da doživite.

Evo nekoliko najčešćih grešaka koje se prave kod nespretnog ljubljenja prema tvrdnjama žrtvi ovakvih poljubaca i saveta kako da ih prevaziđete.

Prva greška: Napad usta!

Poljubac mora da bude nežan i lagan, a ne da izgleda kao da vas je napala pobesnela životinja.

Ako imate sumn
je kako da poljubite partnera (posebno ako je u pitanju prvi poljubac) postupajte oprezno. Počnite polako, i pustite neka vas nosi trenutak u kome se nalazite. Forsiranje strastvenog ljubljenja može vačeg partnera zateći. Ponekada je bolje prepustiti partneru da vodi glavnu reč. na taj način možete i naučiti trik ili dva.

Druga greška: Bakin poljubac!
Ljubljenje bez jezika je najgore. poljubac ne mora da bude vlažan i klizav, ali ne mora biti ni potpuno suv i bez osećaja.

Zatvorena usta i malecno coktanje nikome nisu uzburkali strasti, pa se potrudite da u poljubac uključite kompletna usta. Ne dozvolite da to budu samo napućene usne i maleni "cmok".

Treća greška: Loš zadah!
Nije baš romantično ako u ustima partnera pronađete ostatke hrane, ili osetite neprijatan zadah iz usta partnera.

Uvek sa sobom nosite žvake ili bombone koje otklanjaju neprijatne mirise iz usta. Obavezno perite zube pre satanka. Nikakva superiorna tehnika u ljubljenju neće vas spasiti ukoliko imate neprijatan zadah.

Četvrta greška: Promašena meta!
Kako se osećate kada partner izvrši "napad" poljubaca na totalno pogrešna mesta, kao što je lizanje brade i obraza?

Povremeni poljubac u čelo ili obraz može biti sladak, ali jezik koji ostavlja trag po selom licu uopšte nije romantičan. Ne dozvolite sebi da nakon poljubaca vaš partner mora da koristi maramice ili peškir kako bi se doveo u normalno stanje.

Kako (sa)znati ljubiš li se loše...



Nežno se gledate u oci, primicete se sve bliže i bliže dok vam srca ludo kucaju... i krece poljubac! No on nije onakav kakav si ocekivao, a i ona se ubrzo povlaci. Misliš li da ti smrdi iz usta ili si joj ubacio previše pljuvacke? Možda nije stvar u tome, jer moguce je da sam poljubac nije dobro izveden

Ponekad zaista nije stvar ni u zadahu, vec jednostavno – tvoja tehnika ljubljenja nije dobra. Možda je previše stisneš, možda joj gurneš jezik gotovo do resice u grlu, ko bi ga znao?! Ali evo kako ceš po njoj, tj. po njezinom ponašanju znati ljubiš li se loše i moraš li hitno promeniti tehniku želiš li je zadržati!

Jednom ste se poljubili jezikom i više to ne želi

U vrtlogu strasti poljubili ste se jezikom, no posle ga uvijek povlaci i nema šanse da ponovite takav poljubac. Pripazi, možda previše guraš svoj jezik i prevrceš joj po ustima, a to nije ugodno!

Ljubi te svugde osim u usta

Dakle, izbegava dodir usnama i ljubi te po obrazima, vratu, rukama... Sigurno je da joj se sviðaš, ali cini li to cesto, ne sviða joj se tvoja tehnika ljubljenja!

Nikada ne zapocinje ljubljenje


OK, može biti da je sramežljiva pa zato ne inicira poljubac, ali ako izlazite vec neko vreeme i stalno se vrti jedna te ista prica, tacnije uvijek si ti taj koji mora inicirati poljubac, vrlo je verovatno da voli provoditi vrijeme s tobom, ali nešto joj smeta u nacinu na koji se ljubiš!

Nudi ti obraz

Poljubili ste se jednom, onaj prvi put, a kada sada kreneš prema njezinim usnama, svaki put ti ponudi obraz? Kako nije Trnova Ružica kojoj je bio potreban samo jedan poljubac da bi oživela, 100 posto je sigurno da joj ne odgovara tvoja tehnika.

Odjednom joj usnice nabubre

Voliš je grickati dok se ljubite? Ako su joj usne odjednom natekle i pomalo nalikuju na one kakve ima Angelina Jolie (iako se tebi možda baš takve sviðaju!), znaci da je malo previše grickaš, tacnije – grizeš. Stoga nije ni cudno to što izbegava poljupce. Svako voli nežno grickanje, ali prave ugrize baš i ne.

Kaže: 'Sutra se moram probuditi jako rano!'

Iako vam je bilo lepo, kada doðe vrijeme za poljubac pocne nabrzinu izvlaèiti neka izvinjenja i – beži. Naprimer, kaže da se mora sutra probuditi jako rano, iako nema škole.

Kaže da biste trebali biti samo prijatelji

Nakon prvog ili drugog ljubljenja na nežan nacin ti kaže da biste trebali biti samo prijatelji. Naravno, za to mogu postojati i neki drugi razlozi, ali jedan od mogucih je loša tehnika ljubljenja koja u njoj ne izaziva strast, vec suprotno!

Nikada ti ne daje komplimente


Ne mislimo pritom na sve komplimente, vec na one tipa: 'Super mi je ljubiti se s tobom', 'Super se ljubiš' ili 'Mogla bih ovako celi dan!' Svi vole takve komplimente i verojatno si ti njoj vec dao jedan, a ako ne reague na slican nacin, sigurno je da nešto ne štima s tvojim nacinom ljubljenja.

Ugledaš je kako se ljubi s drugim


Možda si slucajno došao u klub ili na neku zurku i zatekao je kako se ljubi s nekim tipom u uglu. Naravno, obuzima te ljubomora, ali moguce je da joj se i dalje sviðaš te da je samo želela dobar poljubac i ništa više!




 
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Još jednom vrlo kvalitetan post, nadam se da će što više ljudi pročitati ove dobronamerne savete...
 
Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
96
...zaboravi sve savete...
..zatvori oči i poslušaj svoje srce..yes3
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
upravo, ne čitati gluposti, dobar poljubac obara ženku na krevet, jako važan detalj pre upotrebe bezobrazne ruke.
slazem se...poljubac je vrlo vazan deo predigre..ako tu ne uspes da zainteresujes partnera..sve drugo je manje bitno..to je moje misljenje...poljubac je jako vazan bar meni..:) od njega krece cunami...
 
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Zene kazu da vole poljupce i nije jedna pesma o tome ispevana ... Da je nebitan sto bi se inace o njemu toliko govorilo ... Prvi poljubac - katastrofa ... Svaki naredni - veca sansa za uspeh ...
 
Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
508
Zene kazu da vole poljupce i nije jedna pesma o tome ispevana ... Da je nebitan sto bi se inace o njemu toliko govorilo ... Prvi poljubac - katastrofa ... Svaki naredni - veca sansa za uspeh ...

nema naredni ako prvi nije dobar
,..... bleki... moraš onda prošetati.....gde ti ona kaže, da bi video da li ona tamo. :vorred:
 
Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ovo je poučno štivo......ali za mlađe osobe.......yes3

Kako puno volim beli luka...yes3...prestao sam sa klasičnim poljupcima.......yes3.......sada je ljubim po telu....yes3.... i uzput je lečim i dezinfikujem ....:yea:......( beli luk je antiseptik i antibiotik )......yes3..........:):):)
 
Natrag
Top