iGO NextGen Navigacija

Učlanjen(a)
24.10.2010
Poruka
2
da probao sam i tvoju verziju, super je i ta :) ubacio sam samo novi TTS i lang fajl.. i obrisao grid_menu_layout.zip ... i sve lepo radi...

cak sam primetio za VR da kod tebe ova opcija radi kad se klikne na mikrofon na slici dole strelicom oznaceno, i lepo zatrazi da se kaze adresa..

a ovde http://serbianforum.org/threads/igo-primo-skockane-verzije.690105/page-44#post-2182698 to ne radi iz nekog razloga.. kod tebe je malo starija verzija pongo skina pa je moguce da je do toga mozda...

3SO2yKe0T1a-cbR2SCYqxA.png

Potrebno je ubaciti u UX gpsandmore_vr.zip, da bi proradio mikrofon u pretrazi.
 

Prilozi

  • gpsandmore_vr.zip
    6,1 KB · Pregleda: 15
Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
319
@bit s

... ako menjaš skin, stari ux folder obrišeš i kompletno nov ux kopiraš. Ne zaboravi i da promeniš data.zip koji ide sa skinom ... Znači, ux nemoj da "gaziš" nego briši, pa kopiraj nov.
 
Učlanjen(a)
26.03.2010
Poruka
4.536
@bit s

... ako menjaš skin, stari ux folder obrišeš i kompletno nov ux kopiraš. Ne zaboravi i da promeniš data.zip koji ide sa skinom ... Znači, ux nemoj da "gaziš" nego briši, pa kopiraj nov.
sve to odradim ali nema teorije nece pa nece ceo dan pokusavam...cak sam i restartovo fon na fabricka podesavanja...nece da ucita samo pongo skin :gl_sigh:
 
Učlanjen(a)
26.02.2017
Poruka
146
To na tvom skrinšotu niti je Arimijev mod difoltnog skina niti je čist difolt. Samo onaj ko je radio intervencije na tome što imaš zna šta je zabrljano.
Inače po tom drugom dugmetu i po punoj providnosti kompasa se vidi da nije čist difolt ...i nije isključeno da je baš nešto od toga razlog problema.
 
Učlanjen(a)
26.02.2017
Poruka
146
@pera.simic

[autorad]
detect=10
disabled=1

... je za skrivanje ili prikazivanje speedcameras, ako je disabled=1 videće se na mapi, a ako je disabled=0 neće se videti na mapi. To je zato što su u nekim zemljama speedcameras zabranjene ...
...a detect=10 služi kako bi se kad se krećeš brzinom ispod 10 km/h ili kad staneš ...dakle i ako te zaustavi policija, automatski sklonile speedcams. EDIT: ...a kad nastaviš vožnju ili te pusti policija i brzina bude veća od 10km/h speedcams će se vratiti. EDIT: opcija je implementirana samo u Pongov skin i radi uz njegov data.zip mod.

GpsandmoreVR.zip je sjajan ux, pksebno za one čiji jezici nisu podržani kod VR komandovanja kao što smo mi. U podešavanjima za VR dobijaš mogućnost da podesiš da se odmah posle tvog izgovora, bez tvoje interakcije, prvi izbor primeni za kreiranje rute i kretanje ka cilju.

Offroad me ne interesuje inače pa ni sam ne znam čemu služi taj ux.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
20.08.2016
Poruka
115
- Google.app je instalirana, ažurirana i nema grešaka u podešavanju?
- google.app i nextgen imaju permisije za mikrofon?
Bravo care! Google.app-u je bio isključen autostart. U lenovo securityit (fabrička app za regulisanje rada app u pozadini, autostart i sl.) Nešto kao firewall npr.
Lana napokon rsdi normalno, hvals svima.

Послато са Lenovo Z90-7 уз помоћ Тапатока
 
Natrag
Top