NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
U proslim vekovima su 90% moreplovaca dosli do ruba ledenog zida i o tome pisali u svojim dnevnicima!

:roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Ma vidjeli sirene. :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

A gle baš u zadnje vrijeme ne mogu otići.

Nisu mogli naci prolaze kroz njih, a zidovi su se dizali 3000m u vis!

:roll::roll::roll: Sve hit do hita.

Jedan moreplovac je kruzio 3 godine oko tih zidina i nikada nije nasao prolaz!

Ma dobro je manje od Odiseja. :roll::roll::roll::roll::roll:

Pretpostavili su da je to rub zemlje!
Odatle i karte ravne zemlje.

Pa ljudi su svšta vjerovali i crtali. I slonove su crtali ispod Zemlje i vjerovali da oni drže Zemlju.

Po Miretu ispada da su slonovi ispod Zemlje. :roll::roll::roll::roll:

Jer je neko nacrtao slonove. :beee::beee::beee:

U novije doba, Richard Bird , koji je vodio americku naucnu ekspediciju na anktarktik je potvrdio da su zidine visoke 3000 metara.

Richard Berd je o detaljima svoje ekspedicije govorio 1950-ih u vreme kada jos nije postojala NASA niti ideja o putovanju na mesec, pa samim tim niti ideja da zemlja mora biti globus!

Ko i Odisej o detaljima svoje ekspedicije. :roll::roll::roll::roll::roll:

Takodje je naveo , citiram: "iza anktarktika postoji neistrazeno kopno velicine SAD! (to ne moze biti istina ako je zemlja okrugla, ne moze biti jos kopna, valjda bi NASA to znala!:smisi:).

:roll::roll::roll::roll: Sve veći biseri.

Hitler je takodje potvrdio da iza anktarktika postoji kopno, i nazvao je to "new schwabia"

:roll::roll::roll::roll::roll::roll: Evo i Hiće.

Eto ja potvrdio da nije i šta sada. :beee::beee::beee::beee::beee:

Imas snimak njegovog intervjua snimljenog u studiju!

Jak dokaz. :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

lik dao intervju. I to dokaz. :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
:roll::roll::roll::roll:

Miretov arg. Kopernik je bio mason (ko i Ćirko)

A vidi ovog.

33 Degree Freemason Admiral Richard E. Byrd
antarctic, antarctica, conspiracy, Flat Earth, mind control, NASA April 12, 2016 Comments: 2


and for a list of many, many other Freemasons in NASA, Government, and Power, please see here:

http://thewebmatrix.net/disclosure/secretsocieties.html

Evo smeća od videa koje gleda Mire.

Evo Miretu za plovidbe.
# 111
Празна тврдња + неразумевања модела
1) Ако је континент Антарктик покрива јужни поларни регион света (баш као у северном поларном региону је углавном покривено ледом), како се брод треба да опловио Земљу од севера до југа? То није могуће на планети и чињеница да није десило, не доказује или оповргава нешто. То је чисто нелогично саопштењу.
2) Као што је приказано у # 43, комерцијалне авио компаније немају разлога (геометријски) директно лети изнад Антарктика. Сви постојећи доступни везе између Аустралије, Новог Зеланда, Јужне Африке и Јужне Америке (Сантиаго-Сиднеју или Ауцкланд-Јоханесбургу, само реците) имају најкраће растојање између међусобно не води преко копна Антарктика. Овде је Сантиаго-Сиднеј поново:

3) Колика је Антарктик? 14 милиона кв. Молим вас да само једном ставити у перспективу. То значи да је већа од Бразила (. Км² 9м), већи него у САД-у, Кини, Канади (10м. Кв сваки) и скоро велика као Русија (. Км² 17м). То је још већи него (км² 10 + 3М.) У САД и Индије заједно. То је огроман место. И не само то, такође је окружена много и много воде (против пројекција):


Сада размишљају о томе да је принудно слетео у средини тога. Са најближег великог града, Мелбурну, будући да су 5.800км далеко (3.600 миља). На -63 ° Ц (-81 ° Ф). И то је просечна температура у Антарктика зими. То је огромна, то је јалова, тамно (пола године) и то је ужасно хладно. Израда принудно на овом месту значи да ћете бити замрзнут до смрти много пре него што је ико могао те добијем. У односу на Јужни пол не постоји једно место на земљи да је чак и поклапање у смислу пустоши. Ако мислите, Норилск у Русији је даљински и пусто место, размислите поново.
То је разлог зашто нико не жели да иде тамо. Са изузетком научника, истраживача каскадерским и можда богатих људи који је водио од тога да урадимо. И то су управо људи иоу финд, када договорити лет и идем тамо:
хттп://ввв.адвентуре-нетворк.цом/екпериенцес/соутх-поле-флигхтс

Ох, и не заборави Вернер Херцог, наравно:


# 112 неразумевања модела
хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=фО1Вхц88КкМ
Ок: Колико је дан? Очигледно 24 сати. То је време које је потребно за сунце за постизање истог дужину од 1. ротације Земље. Велики проблем почиње са орбите Земље:
Када је земља је путовао одређену раздаљину на својој орбити након једног дана, да то мора да ротира тачно 360 ° једног дана да заврши, да гледају у сунце са истим углом?
Очигледно не. Зато што ће морати да ротира мало више да надокнади удаљеност је путовао. Јер је једна година је дуг 365 дана, а круг има 360 ° произилази да земља мора да ротира отприлике један додатни степен за завршетак једног дана. То значи, егзактна 360 ° ротација Земље не траје тачно 24 сата, али мало мање.
У ствари, потребно је 23 сата и 56 минута. То је оно што се зове звездани дан:



хттпс://ен.википедиа.орг/вики/Сидереал_тиме
Дакле, ми смо 4 минута офф ротације 360 ° сваки дан. Хајде да израчуна колико је оффсет је након отприлике пола године (182 дана):



Дакле, да, након отприлике пола орбита смо близу пола слободан дан у нашој ротацији. И то је разлог зашто је "подне" после тачно 6 месеци и даље "подне", зато што се сада гледа у сунце са супротне стране! Али само зато што геометрија подразумева да постоји разлика између "Дан" и 360 ° ротације.


Evo za Miretovu urotu.

# 122 Празна тврдња
Већина захтева у овом цитату је већ фалсификовани:
-Тхе креће атмосфера (види # 20,23 & 28)
-У сунце покрет (види # 53,55,56,58 и 59)

Што се тиче окреће:
Центрифугална сила Ф = м * ω² * р. Јер земљина ω тако мали (2π / 3600 * 24 рад / с отприлике), сила је мала, нарочито у односу на Ф = м * г. Чак и ако земља је шупља и није било гравитације да те повуче доле, само коса може бити довољно да држи на земљи.
С обзиром да је један коса може да одоли оптерећење до 100г (Ф = 0,1 * 9,81 = 0.981 а), можете решити Ф = м * ω² * Р за м, да вам даје м = (0,1 * 9,81) / ((2π / ( 24 * 3600)) ˛ * 6371000) = 29 кг, имајте на уму, да је на екватору. Дакле, једна длака може бити довољно да спречи објекат са масом од 29 кг од хурдлинг у свемир, чак и ако уопште није било гравитације. Међутим, гравитациона сила за тај објекат је тачно 291 пута јачи.
И са м * Г = М * ω² * Р можете израчунати број обртаја би потребно да заправо бити хурдлед у свемир. ω = √ (г / р) = (√ (9,81 / 6371000)) * 3600 / (2π) = 0,71 ротација на сат, у суштини један обртај сваких 84 минута. Дакле, ако су наши дани су дуги 84 минута, да би имали разлога да бринемо се окреће света ..

Што се тиче Вобблинг:
Осцилације аксијалног нагиба земљине потребно 26.000 година. Пре 2000 година осно тенд је на 23,7 °, сада је 23.44 °, у 2000. години ће бити 23.2 °. Са променом отприлике једна десетина од једног степена у хиљаду година да је јасно да се види да је само потребно много више од једног век приметити никакву промену.

Сада до сржи ове тврдње:
"Ова теорија од Владе и НАСА да се Земља ротира и орбити и нагиње над и брбљао .." Ово је кратак рок:

Када је НАСА-основан? 29. јул 1958
Када је Спутњик 1 лансиран? 4. октобар 1957.
Када је први ракетни погонски простор? 3. октобар 1942.
Када је Томбаугх открили Плутон? 18. фебруар 1930.
Када је Галле открили Нептун? 23. септембар 1846.
Када је Хершел открили Уран? 13. март 1781.
Када је Галилеј открили су месеци око Јупитера? Јануар 1610.
Када је Кеплер је објави своје прорачуне о елиптичне орбите Марса? 1609
Када је Коперник објави своје закључке о путањама планета? 1543
Када је Хипарх измери удаљеност Месеца? Око 150 године пре нове ере.
Када је Ератостен измери обим Земље? Око 240 године пре нове ере.

Колико независних влада простор агенције за лансирање способности постоје у свету? 13. (укључујући Русију, Кину, Индију, Иран и Северна Кореја)

Колико људи широм света су радили у области астрономије, физике / хемије, авијације, једрење, инжењеринга и геодетске пре оснивања НАСА? Милијарде и милијарде људи.

Колико људи имају од око света ради (укључујући и аматере / хоби) у области астрономије, физике / хемије, авијације, једрење, инжењеринга и геодезије без рада за Владу / НАСА? Милијарде људи. И то чак и не укључује војску широм света.

Теорија је старији од Краљевине Данске и да сами датира из 8. века. Мислим да је сигурно рећи да је кугла земља није НАСА теорија. И то није ВЛАДА ТЕОРИЈА. Она никада није била и никада неће бити. Исто тако није "ФедЕкс теорија" или "Птолемеј ИИИ Еуергет теорија".

2) The sun never goes below the horizon in the Flat Earth model, but it does in observed reality.

Направио сам неколико ГИФ за ставова у јужном и северном полулопте, поједностављење текст за лакшу комуникацију. Постоје две ствари да укаже на Флат Еартх предлагача:

1) Сунце расте и смањује у моделу Флат Еартх, али не у посматраном стварности.

2) Сунце никад не иде испод хоризонта у моделу Флат Еартх, али не у посматраном стварности.


sun-size-flat-earth-model-southern-hemisphere.gif


sun-size-flat-earth-model-north-america.gif


Last edited: Aug 8, 2016
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297


Тхеодолите је релативно једноставан инструмент за мерење вертикалних и хоризонталних углова. То је обично користи за геодетске, али такође можете да користите неки да добију грубу процену закривљености Земље мерењем колико је хоризонт падне испод нивоа ока од различитим висинама.

Модерни теодолите су сада често дигитални и скупо, али класичан Тхеодолите и даље ради сасвим добро за ту сврху. Класичан Тхеодолите, као што је модел Вурдеманн види горе, састоји се од подесивим базе које сте подесили на нивоу са завртњима за подешавање и нивоа дух. Затим можете користити телескоп са крстић на поглед удаљени објекат (хоризонт у нашем случају), а затим очитати угао телескопа за кружног скали.

онда можете мерити пад од океана хоризонта из различитих висина. Док постоји питања видљивости од таласа (у врло малим висинама) и измаглицу (на већим висинама), требало би да се добије добар избор читања.

То ме је погодило да док је велики практичан експеримент за мерење кривину Земље (или једноставно да покаже да постоји кривина, за Флат Еартх фолк) нема много људи имају тхеодолите.

Многи људи имају смарт телефон, а заправо можете користити "тхеодолите" апликацију да ради једноставне мере. Ево једног сам узео од 36.000 метара показују хоризонт потапањем неколико степени испод нивоа.
img_9126-jpg.21526


Али апликација је мало збуњујуће да се користи за многе људе, и није баш тако лако или прецизно за мерење углова када су испод 1000 метара.

Зато сам одлучио да покушам што врло једноставан "Тхеодолите", који је у основи јефтин 48 инча либела са мало картона заглавио на крају. Ви рест ово на нешто и подесите га тако да је ниво. Тада погледати дуж горње ивице и види где океан хоризонт је у односу на то. Ако је земља била равна онда би океан хоризонт би био у складу са горњом ивицом. Будући да није, видимо хоризонт дип испод горње ивице, а дип више као добијемо већи - указује површине океана је закривљена.

За веома најједноставнији експеримента - показује да постоји крива - ми не треба ни користити мало картона (иако је и даље корисно). Све што треба да урадите је да подесите ниво тако да је ниво, а онда погледати уз њу. Ако хоризонт је испод нивоа онда сте показали кривину океана.
20170420-115219-xu99z-jpg.26430

(Ја користим статив овде, али то је само за удобност, можете само да га ставите на зид или неки други предмет, и прилагодити га нивоу стављајући ствари испод њега.)

Како се "изглед заједно" на нивоу? То најбоље функционише ако су неке удаљености иза њега, тако да можете држати оба краја (и хоризонт) у довољном фокусу да виде где су сви. Оно што је потребно је да се врх нивоу, тако да је стан - којима можете учинити нешто тражи на једну страну и видимо да је горња страна ивица је у складу са горњи задње ивице.
20170420-115614-0ng6m-jpg.26431


Нажалост, ја сам у долини, па околна бразде су изнад нивоа за мене, али можемо да урадимо мерења. Ја сам означио картон у 1/4 "корацима, и види се да је" хоризонт "овде је 3/4" изнад.

Шта је то у степенима? То је релативно једноставан тригонометрија од ока, крај нивоу, а ознака поклапа са хоризонт сви формира леп троугао.
20170420-121350-bpjcp-jpg.26432

Све што треба да знате је растојање од ока (или боље камере) положај на другом крају нивоа. За једноставности препоручујем што удаљеност блиској крају исти као у дужини од нивоа. Овде имам 48 "ниво, па сам ставио камеру 48" иза њега, што је укупно растојање од 96 "

Дакле, једноставно тригонометра, угао је арцтг (висина / растојање) или арцтг (0.75 / 96) у степенима = 0.45 степени. Ја углавном користе Гоогле као калкулатор за овакве ствари:



Колико су тачне је ово? Генерално са либеле ако имаш мехур између редова онда је то ниво на боље од 0,1 °. Гледајући картонске скали, ако имате оштар хоризонт можете лако добити боље од 0,1 "резолуције, што је боље од 0,05 степени. Дакле, са мало бриге требало би да можете да барем добити прецизност од 0,1 °, и вероватно неколико пута да.

Очекиване вредности хоризонта дип су:
20170420-124346-3qpvl-jpg.26433


Дакле, са тачношћу боље од 0,1 ° бисмо требали лако бити у стању да приближно мери пад од океана хоризонта, чак и ако имамо само 400 метара (или мање) да се играју са. Приметити промену у угао дип је најбрже када су ниске доле, промена од 100 до 1000 метара је отприлике исти као од 30.000 до 40.000 метара.

Иако је ово све углавном забавно научни експеримент. Такође је покушај ми се створи низ једноставних тестова које свако може учинити да открије кривину земље - посебно у циљу људи који верују да је Земља равна. То веровање је једино одрживо одбацујући све доказе из конвенционалног власти (фотографија из свемира се генерално одбацују као лажна), тако да је једини доказ хард цоре Флат Еартх верник ће прихватити је доказ сопственим очима.

Овде Надам се да су обезбедили средства за једноставно добијање тог доказа. Ја бих охрабрује било Флат Еартх верника који живи близу океана да га пробам, и извештај своје резултате. Ако приметите да хоризонт не увек расте у висини очију онда можда да може довести до радиш неке друге експерименте, и на крају смисли прави облик Земље за себе.



Такође видети:
A Mire kaže da se ne mjeri zakrivljenost. :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
Samim tim što si mene pozvao da se ja mijenjam, a ti naravno ne trebaš, to je dokaz da je tvoj duh farisejski, moj jeste carinika.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297


Овог месеца НАСА је објавила нову фотографију Земље из свемира , преузете из ДСЦОВЕР сателита, 930,000 миља изнад Земље. Неки људи су тврдили да је ова нова слика показује све магловито Земљу, и да је то доказ пораста загађења, или тајни геоенгинееринг програма (користећи "цхемтраилс"). Неки више екстремна теоретичар су сугерисали да је слика лажна, јер изгледа да су континенти (посебно Нортх Америца) бити различитих величина у ранијим фотографијама.

Заблуда долази из неразумевања о томе како се узимају фотографије. Ова нова 2015 слика је вредна пажње, јер је то први пут од 1972. године да је квалитетна једна слика фотографија је узета од Земље. Досадашњи последња слика (1972) је узета од стране астронаута од на броду Аполо 17 летелицу током прошле људском посадом мисије на Месец. Ово је прва слика под називом " Блуе Марбле ", иако је било сличних Слике које раније (као што су 1967 слике снимљене од стране АТС3 сателита), из 1972. Плава Мермер слика постаје икона, а остаје последњи такав слика узета од стране стварна особа.

Али, приметио сам слика 1972 је прилично магловита, а посебно у односу на слици из 2002. године, а 1967. слика изгледа мање магловито превише. Да ли је ваздух наизменично јасна и нејасна у 1967, 1972, 2002, и 2015?

Не, разлика се своди на путу фотографије су снимљене, а оно што је учињено са њима након што су предузете. Конкретно, светло плава 2002 слика није слика уопште. То је композитни слика направљена од многих појединачних фотографије снимљене веома ниској орбити сателита (Терра). Слике су спаја у три димензије, а затим разни пројектоване слике су генерисани од стране компјутера - на исти начин на који Гоогле Земља ствара слике света из више сателитских снимака. Слична слика је настала 2012. године са НПП Суоми сателита.

how_blue_marble_images_are_made_-_metabunk.jpg

Извор: хттп://ввв.наса.гов/топицс/еартх/феатурес/виирс-глобе-еаст.хтмл

1967. Слика је једна фотографија, али размесено врло необичном камером. АТС-3 сателита је у суштини нека врста скенера боја у простору. Није требало фотографије, као што су, али уместо тога "скенира" А Сингле линију преко Земље сваки пут сателитска ротира, а затим скениран још једну линију на следећој ротацији, настављајући за 2400 скен-линија да створи комплетну слику Земље. Осетљивост је боје зависи од пхотомултиплиерс, и као што можете видети резултирало веома тамне стране, са океана чинило готово црне.

Из 1972. Слика је снимљена на традиционалном филмском камером, а пружа реалнији поглед на Земљу. Контраст иако је још увек веома зависи од врсте филма користи, а могуће је слигхли погођена одводе кроз прозор.

2002. слика, као што је већ напоменуто, је композитни слика направљена од неколико снимљених са дигиталном камером на Терра сателита. То је дизајниран да изгледа лепо. Део тога долази из саме камере, али контраст и засићеност боја је намерно прилагођен да би океанима је дубоко плаво изглед. Можемо да реконструишемо 2015 слику са Терра слике из истог дана, користећи Гоогле Еартх.
20150725-140539-1fb5i.jpg


Обратите пажњу на то Земља рекреација је већи контраст и стуратед од ДСЦОВР слике, иако је у суштини на истом месту (али преузела неколико сати, пре него одједном). То такође не као засићене и 2002 композитни слика, која је прилагођена из естетских разлога у. Црни постоји "косе црте" су зато што орбита не покрива 100% за 24 сата, због чега је композитни "Блуе Марбле" је направљен од две од три дана у вредности од слика, тако да сваки место могу бити покривени. Чак и више дана се користи за стварање фрее слика од облака.

Па зашто је 2015. слика мало хазиер од 1972 слика? У основи из истог разлога друге слике су другачије - они су одведени са различитим камерама. Из 1972. Слика је узета са филмском камером, а затим година касније скенира у дигиталном формату. 2015 ДСЦОВР слика је у суштини само сирови дигитална слика узета са он-боард дигитални фотоапарат. Као Наса објашњава: Засићење контраст боја је нешто што произвољно можете одабрати након што је створена РАВ слика. Већина потрошача камере повећати ово да слике изгледају боље, али још избледела слика је реалније. Ево, на пример, сам се прилагодио контраст и засићење 2015 ДСЦОВР слике:

То је иста слика, само прилагођен да буде угодно оку, на сличан начин као што је учињено са сликама из 2002. године.

Различити камере снимају различите слике, које ће се разликовати по боји и контрасту. На пример, овде је тамо фотографије исте сцене са истим осветљењем, узет са три различита камерама:

Свака слика је непромењен, са само три фабричка подешавања камере ( "П" моду на два Цанон фотоапарата). Хистограм у углу сваке слике показује расподелу осветљености преко слике. Обратите пажњу С110 има највише засићене боје са тамним жуте и црвене, али иПхоне има дубље контраст у плавих и зелених. Цанон 7Д изгледа скоро испрано поређења ради, али то је заправо најпрецизнији од три. Фотограф може узети, и прилагодити га на било који начин су после желели.

Дакле, с обзиром на огромну разлику између система камера за 1967, 1972, 2002 и 2015 слика у, једноставно не постоји начин да се било какав директно поређење између њих. Ово је нарочито тачно када не знамо шта поруку обрада је урађено на слици - ево низ пост-прераде примењује на четири различите слике. То је потпуно промене које године изгледа "чистија" или више "магловита". Али заиста Земља није видљиво променио.


Али шта је са више необичне сугестију да су слике су лажни, јер показују континенте бића различитих величина. Као и многе такве ствари, то је све о перспективи, и начин на који наш мозак функционише. Гледамо на овим сликама на Земљи, а наш мозак мисли о томе као о равним предметом. Човек би помислио да сте добили близу нечега, онда ће бити већи, али не мења облик. Али ово разбија за тродимензионалне објекте. Ако се близу глобус, онда можете видети мање од тога, тако да видљиви предмети изгледају много већи у односу на видљивом диску света. Део света у средини је такође много ближе оку (у односу на ивицама) тако чини већи, као и да је заобљена више него што заиста јесте. Можете да проверите ово се са кугле домаћинства и очи (или камера)

Када је камера само неколико центиметара од света, онда Северна Америка изгледа да се скоро све хемисфери. Али, како се камера помера уназад, онда можете видети више од света, и тако прави релативна величина може да се види.



То објашњава зашто Јужна Америка у 1967 слици (узет 22.000 миља) на изгледа већи него Јужној Америци у 2015. слици (узет 930,000 миља) на. Али, шта је са сликом из 2002. године? А шта је ово?


То је "Плава Мермер 2012", други композитни слика, али овај пут је са Хрватски НПП сателита. Да ли је разлика овде, јер је Србија сателита на мање висине у односу на Терра сателита од слика из 2002. године? Не, Хрватски сателита на 517 километара, заправо више него Терра, на 438 километара. И од било које од тих висина, ти би само моћи да види релативно мали део Земље.

Запамтите, композитног слике нису праве слике, они су заједно прошивени у 3Д моделе, а затим слике су приказани у рачунару. Па где је камера у односу на Земљу? То је где год желите да буде. Будући да је виртуална камера, можете га поставити тамо где желите, у сваком надморске висине, а затим извући поглед одатле. За слике 2012, они једноставно преселили виртуелног камеру на релативно ниском становишта, а онда је имао рачунар учини поглед одатле. Можете дупликат потпуно исти ефекат на Гоогле Еартх од зумирање од око 5000 надморске висине миља очију.


Ако бисмо умањили више, на надморској висини од 1972 Аполло слици, видимо релативну величину утакмице континената.
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.249
Što se tice zida, to sam već objasnio i dao dokaze, da je najveći ledeni breg pronađen je u blizini antarktika 1956 godine.
Bio je dugačak 350, a širok 40 kilometara.

Dakle, u prošlosti su ljudi z svojim brodovima dolazili do ovog brega, ili sličan njemu, i smatrali da je tu kraj zemlje, a potom stvarali obmanjivačku teoriju koju ti i slični tebi podržavate.

E nije tako, vec je u savremeno doba 1950-ih sve sa tehnikom Richard E. Bird vodio vladinu ekspediciju na anktarktik i pronasao iste zidove visoke 3000 metara.

A izmedju ostalog je izjavio: "da iza anktarktika postoji neistrazeno kopno, velicine americkog kontinenta, koje ljudsko oko jos nikada nije videlo"!

Zasto tvoja NASA cuti o tome???

Evo insert iz emisije:


Ovo je dokaz koliko pogrešna zaključivanja onih koji su recimo u prošlosti otkrivali ovakve pojave - mogu da izazovu problema, i da stvore teorije na štetu drugih.

I Richard Bird je naisao na iste zidove!

Danas kada čovek poseduje moderne letelice, nema ni jedne prepreke koju ne može da prevaziđe, nikakvi ledeni bregovi, itd..

Richard Bird i njegova ekspedicija je presla ove zidove avionom, a iza se nalazi jos kopna!!!

Ti si recimo izrekao jednu kontradiktornost.
Naime, prvo si tvrdio da - ljudska noga nikad nije kročila na Antarktik i da se tamo ne može doći, a sada pišeš kako su tamo neki ljudi u prošlosti brodovima došli na Antarktik do ledenog zida.

Ne moze se doci jer ga cuva vojska, a to i jeste kraj nama poznatog sveta..

Ranije se moglo otici, dok nisu otkrili sta ima iza tog zida, pa sada cuvaju..

Ja sam dao dokaze u vidu spiska međunarodnih ekspedicija koje su bile stacionirane na antarktiku, kao i naselja sa ljudima.

Ekspedicije da, i naselja da, na samom pocetku anktarktika. Ali to su vojne naseobe i vojne ekspedicije..

Nema obicnih ljudi tamo!

Ponavljam.
Ovo je dokaz koliko pogrešna zaključivanja onih koji su recimo u prošlosti otkrivali ovakve pojave - mogu da izazovu problema, i da stvore teorije na štetu drugih.

Evo ti Richard Bird, on tvrdi da je video zidove visoke 3000m, a iza toga jos kopna, velicine SAD.

Kako ces to uklopiti u tvoju okruglu zemlju???

Zasto NASA laze da nema vise kopna?
 
Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Veruješ u bajke i pogrešne pretpostavke zanesenjaka.

Naravno da iza tih ledenih bregova ima i mora i kopna, jer se čovek vraća polukružno odakle je krenuo.

Da li si čuo teoriju o svetu unutar planete zemlje, čiji se otvori nalaze na polovima.

Dakle, polovi postoje, i kružna zemlja je realnost, ali postoje različite teorije, od kojih je i ova o ravnoj zemlji.

Dakle, sve su to teorije onih koji se bave i stvaraju misterije.

Meni nije u opšte bitno čak i da je zemlja ravna, ili da ima oblik banane.

Ono što mi je bitno - to je moja lična zajednica sa Isusom, i da tu potrebu prenesem i drugima kako bi se spasli.

Ništa od ponuđenog na to ne utiče, niti može.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
Ne moze se doci jer ga cuva vojska, a to i jeste kraj nama poznatog sveta..

Ranije se moglo otici, dok nisu otkrili sta ima iza tog zida, pa sada cuvaju..

Pa zar nisu ranije otkrili kraj Zemlje. Ma da sada ga čuvaju ko Zap. Berlin od Istočnog Berlina.

:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Čuj zid visok 3 km.

:beee::beee::beee::beee::beee::beee:
 
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
То је иста слика, само прилагођен да буде угодно оку, на сличан начин као што је учињено са сликама из 2002. године.

Наравно, све је "прилагођено" у Фотошопу, не сумњам. Знате, да ја узмем неки текст и почнем да га "прилагођавам" - то више није тај текст. Тако је и фабрика лажних слика последњих деценија обратила умове многих људи и разумном човеку све постаје сумњиво јер ми заиста не можемо поуздано да тврдимо да ли је нешто сликано или монтирано. Зато се ради форензика, анализа фотографија и видео снимака. Анализа звука. Имамо безброј НАСА фотографија које су монтиране од самог почетка продаје лажи. И онда на крају каже Трипо да то ми монтирамо. Замислите идеју: монтирам слике да би 99% људске популације било сигурно да сам будала. Свесно правим будалу од себе?

Ту се увек, али увек, поставља питање интереса. Који је интерес тих људи који "прилагођавају", а који је мој интерес? Они узимају милијарде и милијарде за нека "истраживања", а ја једино тражим истину.

- Да ли ме неко лаже и зашто ме лаже?
- Да ли је нешто складно са Светим Писмом или није?
- Да ли говоре они који мрзе мог Господа или су то људи који верују као и ја?
- Да ли неко жели да ме одврати од Господа или жели да ме усмери ка Њему?

То су све легитимна питања једног хришћанина и када се тако ствари поставе све постаје јасније. Дакле, сваки хришћанин има обавезу да критички разматра, да не прећуткује лажи и пљачкање овога света, да подели оно што је сазнао. Ако сазна нешто и то закопа у страху од света (као онај зли слуга из Матеја 25.), а то не подели са некима који могу да умноже и прошире, њему је већа казна него онима који нису ништа сазнали. Третира се као разбојник, јер закопава истину. Крије је од других. Зато мени није проблем, кажем, што ће Трипо да се руга и користи "доказе" безбожника (богомрзитеља). Свако нека ради свој посао.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
- Да ли ме неко лаже и зашто ме лаже?
- Да ли је нешто складно са Светим Писмом или није?
- Да ли говоре они који мрзе мог Господа или су то људи који верују као и ја?
- Да ли неко жели да ме одврати од Господа или жели да ме усмери ка Њему?

Moram reći velika besmislica, kao da će neko biti spasen zato što je vjerovao u ravnu Zemlju ili sferičnu, pa toliko zavjere oko toga. Sama tema je u teološkom smislu nebitna.

Zato je jadna nauka to je to bitno. Tolika zavjera da se vjeruje u sfer. Zemlju.

Dakle to ste izmislili da bi temi dali značaj koji ona realno i nema.

I sada se satanisti sjetili da ljudima daju laž kako je sferična, ma vrlo važno boli uvo demone kako će ljudi da vjeruju. Vi ste zato dokazali da lažete.
 
Natrag
Top