Član
Učlanjen(a)
13.04.2011
Poruka
695
Skinuo sam neke besplatne igrice u "prodavnici " windows 10 konkretno Cooking Fever i jedno veče igram sve lepo i sve tečno ide ....međutim sutradan kad hoću da je pokrenem ona krene počne ono učitavenje i op! zatvori se ja je ponovo pokrenem i ona op ....zatvorise....tako se desava i sa nekim drugim igricama....ne znam ni blizu mi nisu ideje šta to može da bude...
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Pa znas kako Milorade sine, opet nisi postavio pitanje kako treba. Evo recimo nisi naveo da li ostale igre koje iskacu pripadaju istom proizvodjacu kao sto je ova Cooking Fever ili se radi o iskakadnju i igrica iz ranijeg perioda.
Vidi, ako komplet iskace sve zivo velike su sanse da je sistem otiso na ispovest kod Bilija. Medjutim ako iskacu samo te sitne igrice istog developera(ili iste kuce)onda postoji blaga sansa za revitalizaciom tvojih ionako tankih zivaca kako si naveo u prethodnom postu.
Ako je to mozda si prilikom brisanja neke igre obrisao i neki .dll fajl koji koriste ostale igre tog proizvodjaca, pa se problem resava reinstalaciom jedne od njih. Ako nije to moze biti sledece, da si u opcijama igrice promenio neke parametre koji se automatski ucitavaju sa Save fajlom, pa je to potrebno izbrisati ..Save fajl da igra pomisli kako je startujes prvi put.
Naravno Mozda igrica i nije bila za dzabe, ili dzabe samo kod odredjenog broja startovanja. Ruku na srce mozda nije startovana kao administrator, ali ti najbolje znas kako se ulogavas na win i kako pokreces programe.

Znaci preispitaj stavke, pa napisi jel se to javlja samo kod tih besplatnih ili i ..hmm, ..znas onih drugih igara. Da ti se to javlja na nekom nizem sistemu, reko bih da ti fali "vcredist", za tvoj sistem, ali moze da hvali i recimo nova verzija "Microsoft Games for Windows - LIVE", ili stara svejedno, pa nece da radi.

Resenje

-kompletno izbrisati igru sa racunara sa sve Save fajlovima i reinstalirati istu.
-pogledati zahtevnost igre i uporediti verzije instaliranog prateceg softwera
-igru poterati kao administrator
-preskenirati sistem na uljeze i sistemske greske takodje.
--vratiti restore point pre incidenta.
-poterati igru Compatibility modu
-proveriti da igra ne zahteva aktivni internet konekciju(blokada u firewall)
Ajde ima gomila tih ideja, ako nece samo tih par igara boli te uvo, ako nece mnogo stosta drugo onda reinstalacija, mada bih se borio do okapnjavanja ko u onoj temi Radio BEZ INTERNETA!!! gde si se borio do zadnjeg tracka nade, a i sire.
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2012
Poruka
10
Ljudi izvinte da li postoji kakav emulator da se igrice sa windows 10 koje se nalaze u microsoft store mogu pokrenuti i igrati svaki dan na windows 7 32
 
Učlanjen(a)
16.02.2023
Poruka
7
I recently downloaded some free games from the Windows 10 Store, including Cooking Fever. Everything was running smoothly initially, but the next day, I encountered an issue where the game would start loading and then abruptly close. I tried restarting and relaunching it multiple times, but the problem persisted. Surprisingly, I faced similar difficulties with a few other games as well. It's quite perplexing, and I'm unsure about the cause behind these sudden closures. By the way, have you ever tried playing Minecraft Pocket Edition apk ?
 
Natrag
Top