iGO Primo NextGen Mape

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.654
Kod ANDROID-a: prilikom instalacije, on ubacuje APK i eventualno njegove neke fajlove u SISTEM.
Posle instalacije taj fajl koji si koristio možeš i da obrišeš.
Ostatak foldera njega apsolutno NE interesuje.
Ovo važi za ove narodne verzije :) Original dovlači sa neta šta mu treba (mape i dodatke) i šta si platio, kreira folder i potrebnu strukturu i trpa gde njemu odgovara
A za pravilno funkcionisanje ovih naših verzija ti sam kreiraš odgovarajući folder, u njemu sve šta mu treba, i stavljaš ga tamo gde je predviđeno (root interne, mSD kartica...). Zato imaš da nađeš varijante koje se koriste upravo u ove svrhe.
Dodatni sadržaj kod iGO-a generalno možeš da stavljaš gde ti hoćeš, a za to je neophodno da u sys.txt upišeš pravilnu putanju do njih.

Žale se jer svi skidaju sve, pa posle neznaju koji fajl ne valja. Dok se skupe utisci...potraje.
Možeš da skineš i TT mape, rekao sam ti to na drugom forumu.
 
Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.262
Ostatak foldera njega apsolutno NE interesuje.
Pa ne bih se bas slozio da ga ostatak foldera ne interesuje. Instalacioni apk moze da se brise nije vise bitan posle instalacije ali baze folder odakle je apk instalirana je bitan.
Primer:
Spakujes baze folder sa svim potrebnim stavkama ukljucujuci i instalacioni apk koji se nalazi u baze foldru. Sve to prekopiras primera radi na sdcard i odatle sa sdcard instaliras. Pokrenes podesis i sve radi kako treba.
Ako taj isti baze folder onda premestis sa sdcard na internu memoriju (bez deinstaliranja i ponovnog instaliranja apk) i pokrenes dobijes grsku global_cfg not found. Ni ponovna instalacija to jest gazenje jedne preko gruge ne pomaze.
Screenshot_20170320-165546.png
Jedino deinstalacija i ponovna instalacija, apk ali ovog puta sa interne memorije resava problem.
Barem sam ja imao takvih problema prilikom seljenja baze foldera sa jedne na drugu memoriju.
 
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.654
Ja sam 4 različite instalacije pokretao sa sasvim desetog foldera sa mSD kartice (Primo/Basar/GIFT/T4A), svi folderi na internoj memoriji, deljeni sadržaj na MSD i nikad nisam imao problem.
Dva lična različita telefona mi služe za takvo igranje. Možda je do verzije.
 
Član
Učlanjen(a)
07.03.2012
Poruka
85
Nebriši ništa. Prvo iz Menađera deinstaliraj Postojeću navigaciju, pa onda briši višak(ostatak), potom ubaci SD karticu sa iGOom(Primo ili NextGen). Iz istog menađera pokreni instalaciju. To je to.

Ja imam na mediji appinstaler i preko njega instaliram i deinstaliram sve aplikacije
 
Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.262
@Bocky72 slazem se sa svime sto si napisao sam sa onim da "Ostatak foldera njega apsolutno NE interesuje". I te kako ga interesuje. Jer kad jednom zapamti lokaciju baze foldera onda bilo sta da menjas mora deinstalacija i ponovo instalacija. Kao sto i sam rece ove "narodne" verzije su malo specificne to stoi i zato setimo se uputstva za instalaciju. Prekopiras kompletiran baze folder tamo gde zalis da instaliras apk sdcard ili interna memorija instaliras apk i pokrenes 2 puta. Zasto bas 2 puta. Pa ako pazljivo pogledas, posle instalacije samog apk fajla kad prvi put pokrenes apk pise installing ISRAEL... a svaki sledeci put kad pokrenes pise Loading ISRAEL...
Znaci ti mozes da instalira apk fail odakle god zelis ali dok prvi put ne pokrenes aplikaciju koju si instalirao sama instalacija nije gotova i tek posle tog prvog pokretanja je instalacija kompletna zato se i preporucuje to 2 puta pokretanje.
HTML:
https://drive.google.com/file/d/0B4PeLnAOzkmVSFM1cjM4alhRR2M/view?usp=sharing
 
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.654
Ne čitaš pažljivo, jako precizno sam napisao šta i kako, a sada ću i dopuniti.
Šta piše kod ovih verzija što dolaze sada?
Npr: folder iGO ili iGO_World u internoj memoriji. Plus što imaš apk makesys i NOmakesys
Kada instaliraš apk, NE pokrećeš ga odmah. Odnosno, ako si prvo nabacio njegov folder na internu memoriju, možeš i da ga odmah pokreneš. Ako nisi, onda kreiraj strukturu koju želiš, stavi sve što treba i gde treba, pa onda pokreći. Zato ti prilikom prvog pokretanja on dovršava instalaciju, gleda da li ima u sistemu sve što mu treba i ima li još neke verzije da se ne preklopi sa njom. I narodna verzija tada dodaje sys ili ga ne dodaje, zavisno od varijante plus ubacuje svoje licence.
 
Član
Učlanjen(a)
31.05.2010
Poruka
3
Dali neko moze da postavi mape srbije, hrvatske i slovenije 2016.Q4 pojedinacno jer ima nas sa losijim netom pa nemozemo skinuti 5GB. Hvala unapred
 
Član
Učlanjen(a)
07.07.2011
Poruka
557
Ove kod mene rade:
Kod:
https://cloud.mail.ru/public/BhwE/dsmYrhswQ

rar pass: lledeni1
Nije dobar password.
Kopirao sam text da ne misliš da sam pogrešio.

P.S.

Password je bez broja 1.

I sad naravno hvali još fajlova. Hvali fajl sa brojem 3 na kraju i još redom.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
143
Dali neko moze da postavi mape srbije, hrvatske i slovenije 2016.Q4 pojedinacno jer ima nas sa losijim netom pa nemozemo skinuti 5GB. Hvala unapred
DObra stvar Torenta je što možeš da biraš šta ćeš da preuzimaš. Jednostavno čekiraš samo ono što ti treba
Kod:
http://serbianforum.org/threads/igo-mape.349321/page-229#post-2033294


YU.JPG
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top