Pravljenje web site

Učlanjen(a)
06.10.2013
Poruka
145
Prvo nemas nikakvog razloga da me vredjas , jer ja tebe nisam vredjao , ajde ponovo procitaj post.
A kad si vec toliko nepristojan evo da ti kazem , tvoji "sajtovi" se ucitavaju 'brzinom svetlosti' jer na sajtovima imas vecinom jednu sliku i neki text i to je to , a jos veca ironija je sto ti se ovaj nedovrseni sajt ucitava sporije od ovih gotovih i ako na njemu nema nista znacajnije osim ove kontakt forme , ali dobro to je do templejta :)
E sad ako si doso ovde da se reklamiras to je drugo .

@Bazlik , ja imam samo domacu , pa ako to moze da zavrsi posao bilo bi super , a i jeftinije bi proso :D
 
Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
29.12.2013
Poruka
129
Druze poima nemas, nedovrsen sajt znaci upravo to-da nije zavrsen. Mozda se promeni nesto na njemu a mozda i cela tema. Kada se sajt zavrsi onda se testira i radi optimizacija da bi se brze ucitavao. Pri testiranju se vidi gde su problemi i sta treba popraviti, slike, HTML, CSS, Javascript il nesto drugo.. Ima i online alata s kojima se to moze raditi.
Na pocetnoj strani sajta se i postavlja nesto prosto kako bi se brze ucitavao, jer se na nju prvo ide. Ucitavali bi se i brze sajtovi da nisu na besplatnoj platformi wordpress.com koja je ogranicena a oni povremeno ubacuju reklame. Ima opcija izvoz pa je moguce izvesti ga i prebaciti na drugi hosting.
Bio je isto tako jedan mudroser sto kao sve zna, programiranje u CSS, muda, sarme , a na testiranju od 14 stavki koje uticu na brinu 10 mu ne valjaju. Nije mi jasno kako mu je to uspelo.
Inace moj posao nije pravljenje sajtova vec kratkih video klipova za reklamu neke firme ili nekog proizvoda. Svakako je zanimljivije odgledati video klip nego kliktati sa slike na sliku. Inace prvi sajt sam koji napravio davno iz zezanja u HTML, zvao se keš mašina. Na prvoj strani masina iz koje izlecu pare. :roll:.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
29.12.2013
Poruka
129
Odlično, a svako bi trebao imati neki svoj sajt gde bi predstavio sebe i napisao čime se bavi ako nekom zatreba. I onda umesto da nekom dajes broj telefona ili objasnjavas sta radis samo mu kazes adresu sajta. A tamo sve opsirno napisati.
Dosta njih koji se reklamiraju ima naziv sajta po imenu i prezimenu, mada ja više pretendujem nesto lako za pamćenje, svejedno o kakvom poslu se radi. Daleko vise njih će zapamtiti naziv tikva il banana.com nego na pr. dragutinpesic.com
 
Učlanjen(a)
16.01.2017
Poruka
21
Znaci nije nikakav dogovor pao za suradnju steta ali koliko sam shvatio svako moze jednostavno imati svoj sajt
 
Učlanjen(a)
10.12.2017
Poruka
20
Te besplatne cms platforme su u danasnje vreme i unistile srce i dusu web dizajna i web programiranje.
Ishod toga je na hiljade i hiljade totalno nepotrebnih i abnormalno glupih sajtova koji svakodnevno spamuju sve sto se spamovati moze.
Da mene neko pita ja bi to ugasiooo , pa izvoli ako ti treba sajt plati izradu a ako neces onda lepo ucis sam.
@Alimpije1 evo bas ovaj tvoj "zarada123.wordpress.com" , sam pogled na ime , "zarada", "zaradaodkuce.com", "obogatise.com" itd itd u meni izaziva trenutno nekontrolisano ludilo ejjj :D Ali ok , mozda se ti drzis one , "dok ima ovaca, bice i vune" , pa deri budale :D
Izvinjavam se ako se malo bio nepristojan ali sta mogu , free cms , free template ovo ono ejjjj , knjigu u ruke bre :D
Samo ti lepo naplati svoje usluge ja cu i dalje da koristim besplatno. :-D
 
Natrag
Top