Povezivanje Smart TV-a na internet i IPTV na njemu

Član
Učlanjen(a)
04.10.2011
Poruka
282
Au lebac mu stari... TV philips 40pfl3208/12 ...upuco sam DNS1 ko shto pishe na forkplayer-ovom sajtu ... sve lepo prihvati kad se vratim tamo u smart tv da pokrenem app, pise da nisam povezan na internet...pomaze samo da vratim tv na fabricko. Neko imao takav probl?
 
Član
Učlanjen(a)
17.10.2009
Poruka
149
Dali postoji nesto za vox tvnnisam znao pre kupivine da samo odredjeni tv imaju u sebi aplikacije pleyera koji mogu da koriste za gledanje internet tv,Dali neko zna ima mogucnost.dakle tv ne moze da vrsi i instalira download neku aplikaciju da bi uradio tako nesto.Mogu samo na youtube,znaci ni online filmove...dajte neki predlog.Hvala
 
Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
42
Dali postoji mogucnost pracenja iptv na panasonic smart tv hvala unapred
 
Učlanjen(a)
08.08.2013
Poruka
3
Neki widget za philips smart tv na koi funkcionira subtitle? Na ott player nema to


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Učlanjen(a)
12.04.2012
Poruka
368
i mene zanima ovo za subtitle, jel koristi jos neko forkplayer? ja nemam smart tv ali imam mag 254 i imam dosta funkcija, skoro sam ubacio forkplayer evo jos provaljujem jeste na ruskom, ali mogu da se nadju stvari i na eng. jedino sto nema ili nisam nasao je prevod.
jel ima neko ideju kako da se online naprave oni pprtali za forkplayer vidim da je xml i verujem da nije tesko ali ne razumem ruski pa mi je tesko i da nadjem bilo sta.


aj nek se javi neko ko ima forkplayer da razmenimo iskustva moze cak i nova tema.
 
Član
Učlanjen(a)
20.08.2009
Poruka
368
Gledanje "Ace Stream Media" TV kanala kroz vidžet i lokalni TS-Proxy pomoću programa "TTVProxy" na LG Smart TV:

1) Instalirati na LG Smart TV, kroz uslugu Store jedan od vidžeta vTuner, 1 Авто i/ili Россия ТВ.

2) U podešavanjima mreže za adresu DNS servera upisati 88.150.133.34 i to usnimiti.

3) Pokrenuti jedan od gore pomenutih vidžeta i u podešavanjima upisati svoje registracione podatke sa sajta torrent-tv.ru. Od ponuđenog odabrati "lokalni TS-Proxy" a ne serverni TS-Proxy.

4) Pokrenuti program "TTVProxy" na laptopu/kompjuteru.

5) Na Smart TV-u u pokrenutom vidžet-u pojaviće se celokupna lista Ace Stream Media kanala.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gledanje "Ace Stream Media" TV kanala kroz "ForkPlayer" i/ili "OttPlayer" i lokalni TS-Proxy pomoću programa "TTVProxy":

1) Pokrenuti program "TTVProxy".

2) Desnim klikom na ikonicu "TTVProxy" u taskbaru, pa na "Настройка", u podešavanjima treba upisati svoje registracione podatke sa sajta torrent-tv.ru.

3) Snimiti listu kanala, desnim klikom na ikonicu "TTVProxy" u taskbaru, pa na "Каналы-Сохтанить плейлист m3u".

4) Otvoriti tu snimljenu listu u Notepad-u (Beležnici), pa klikom na "Uređivanje-Zameni...-Zameni sve", zameniti 127.0.0.1:8081, iz liste kanala, sa svojom adresom, za laptop/kompjuter, na primer 192.168.1.5:8081. Ispravna se vidi u podešavanjima za ruter, u delu priključenih uređaja.
Usnimiti tu izmenjenu listu kanala.

5) Tu izmenjenu listu kanala prebaciti na internet sajtove "ForkPlayer" i/ili "OttPlayer", zatim pokrenuti na kompjuteru/laptopu program "TTVProxy" i gledati kanale iz gornje liste na Smart TV-u kroz "ForkPlayer" i/ili "OttPlayer".

NAPOMENA: U oba ova slučaja, mora biti uključen program "TTVProxy" na kompjuteru/laptopu, a to podrazumeva da i taj uređaj bude u to vreme uključen.

Ukoliko je na laptopu/kompjuteru pokrenut program "TTVProxy", snimljenu listu kanala iz tačke 3) moguće je na istom uređaju direktno gledati i kroz "VLC media player", bez ikakve promene, a to je moguće i sa listama "allfon.all.iproxy.m3u" i "ttv.all.iproxy.m3u" sa donjeg linka.
Naravno, potreban uslov za ovo je prethodno instaliran "Ace Stream Media Player" na laptopu/kompjuteru i pokrenut program "TTVProxy" koji treba skinuti sa donjeg linka.
Liste za Smart TV se najlakše mogu napraviti tako što će se pokrenuti donji linkovi kroz program "Ace Stream Media Player" a zatim ih usnimiti. Nakon toga bilo bi dobro da se te liste otvore u Notepad (Beležnicu) i usnime sa kodiranjem UTF-8. Za vrednost 192.168.1.5:8081 upisati onu koja odgovara za vaš laptop/kompjuter.
Liste za laptop/kompjuter se najlakše mogu napraviti tako što će se pokrenuti donji linkovi kroz program "Ace Stream Media Player" i/ili"VLC Media Player"
P.S. :
Ukoliko se gornji linkovi usnime kroz program "VLC Media Player" neće se videti ćirilični nazivi kanala, pa obavezno treba za to koristiti "Ace Stream Media Player".

U poslednje vreme program "OttPlayer" ne dozvolјava da se za ime fajla stavlјaju zagrade i neki drugi znakovi a ni naziv ne može biti predugačak.

Korisni lnkovi:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gledanje TV kanala iz NoxBit usluge na kompjuteru/laptopu

1) Ukoliko već niste registrovani, na internet stranici
izvršiti registraciju.
2) Na internet adresi
na linku izvršiti svoju registraciju na uslugu NoxBit. Zapamtiti dobijeni Noxbit UID broj i Password.
3) Na internet stranici
u predviđeno polje, pod "Local Noxbit Proxy плейлист (Тестовый)", upisati IP adresu svog kompjutera/laptopa, na primer 192.168.1.2 .
4) Da bi to usnimili kliknite na "Изменить привязку аккаунтов Торрент-ТВ и Noxbit".
5) U polje pod "Ссылка на плейлист" vidite link ka vašoj plejlisti, koji treba da zapamtite. Klikom na "Скачать в виде укороченного самообновлямого файла" možete skinuti fajl, u kome je upisan gornji link, za kasnije pokretanje skidanja samoobnavljajuće plej liste. Klikom na "Скачать в виде полноценного статичного файла" skinućete trenutno aktivnu kompletnu statičnu listu.
6) Skinuti sa internet stranice
to jest sa linka najnoviju verziju NoxBit klijenta za Ace Stream Media kanale.
7) Instalirati ga na kompjuter ili laptop.
8) Pokrenuti "NoxBit Tray", kliknuti desnim tasterom miša na ikonu "NoxBit Tray", u donjem desnom uglu ekrana, pa na "Set UID, Password". Upisati svoje registracione podatke za NoxBit uslugu iz tačke 2) i kliknuti na dugme OK.
9) Pokretanjem lista iz tačke 5) možete sve kanale gledati u nekom od plejera, kao što su "VLC media player", "Ace media player", "PotPlayer" i slično.

Gledanje TV kanala iz NoxBit usluge na Smart TV

10) Kopiranjem statične liste ili još bolje samoobnavljajućeg linka, iz tačke 5), u Fork Player, ovi kanali se mogu gledati na Smart TV-u, kroz taj program.
11) Kopiranjem statične liste ili još bolje samoobnavljajućeg linka, iz tačke 5), u "OttPlayer" ovi kanali se mogu gledati na Smart TV-u, kroz ovaj program.
12) Ukoliko sami pravite listu iz tačke 5) pomoću samoobnavljajućeg linka, otvarajte ga u "Ace media player" i nakon usnimavanja liste otvorite je u Notepad pa je usnimite sa kodiranjem UTV-8. Na taj način će se videti svi kanali i pisaće ispravno nazivi ukoliko su na ćirilici.

Noxbit-klient ne rаdi na operativnom sistemu "Windows XP"!
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
04.10.2016
Poruka
7
Pozdrav za forum i forumase. Posto sam nov ovde u grupi i mozda ne postavljam pitanje na pravo mesto molim da mi oprostite,
Pitanje:
Posedujem smart TV marke JVC , dali se u njega moze instalirati neka aplikacija ili program za gledanje TV kanala ili ubacivanje IPTV liste kanala? moze li se skinuti makar VLC plejer ako nista drugo?
unapred hvala,
 
Natrag
Top