Fudbalski transferi: Kombinacije i spekulacije

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Benzema odbio Čelsi i Siti

Benzema odbio Čelsi i Siti

8219712544b333bc924370901597304_big.jpg


Francuski reprezentativac i fudbaler madridskog Reala Karim Benzema, odbio je ponude Čelsija i Mančester Sitija, prenose španski mediji.


Dva premijerligaša navodno su kontaktirala Benzemu, koji tokom prvih nekoliko meseci nije impresionirao na „Santiago Bernabeu“, iako je u Madrid stigao kao velika zvezda, i igrač po koga je lično u Lion odlazio Florentino Peres.


Međutim, prema pisanju „Marke“ Benzema je bez razmišljanja odbio ponude, pošto želi da se nametne treneru Pelegriniju i obezbedi status standardnog prvotimca.

Pored ova dva kluba, očekivala se i zvanična ponuda Mančester Junajteda, za Benzemu, vredna oko 35 miliona funti.

Ferguson je bezuspešno pokušavao da angažuje Benzemu, još dok je mladi fudbaler nastupao za Olimpik iz Liona. Uprava engleskog kluba procenila je tada da Lion traži previše za napadača i nije htela da plati 35 miliona funti za transfer Benzeme.
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Bivši igrač Milana na meti Intera

Bivši igrač Milana na meti Intera

00017037.jpg


Fudbaler Bordoa Joan Gurkuf nalazi se na listi želja Intera, a transfer bi trebalo da bude realizovan narednog leta, pišu italijanski mediji. Nakon nezapažene epizode u Milanu, 23-godišnji igrač sredine terena je u prethodne dve godine postao najbolji igrač francuskog šampionata i standardan član reprezentacije Francuske.

Bordo je Gurkufa platio oko 15 miliona evra, ali je u međuvremenu njegova cena značajno porasla. Bivši fudbaler Rena je proglašen i za najboljeg francuskog fudbalera u 2009. godini u izboru "France Football"-a. Bordo se plasirao u osminu finala Lige šampiona, a Svetsko prvenstvo se bliži pa Žirondinci nemaju nameru da prodaju svoju zvezdu pre leta. Mediji takođe navode da je sudbina Gurkufa vezana za budućnost Lorana Blana na klupi francuskog šampiona.

U međuvremenu, Inter želi da u januarskom prelaznom roku angažuje Luku Tonija i Gorana Pandeva.
 
__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.369
Prejak je fudbaler jos jedna greska Andjelotija
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Pandev: "Ne zanima me Engleska, ostajem u Seriji A"

Pandev: "Ne zanima me Engleska, ostajem u Seriji A"

pandev-lazio-top126520090310113312.jpg


Menadžer Gorana Pandeva poručio čelnicima Arsenala i Totenhema da Makedonca ne zanimaju njihove ponude.
Goran Pandev će kao slobodan igrač ove zime pojačati neki od italijanskih velikana, jer, prema rečima njegovog menadžera, Makedonac ne želi da napušta Seriju A.


Ozbiljno interesovanje za Pandeva pokazali su Arsenal i Totenhem, ali je makedonski reprezentativac preko svog menadžera poručio da ga njihove ponude ne zanimaju.

Iako su interesovanje za bivšeg igrača Lacija osim Arsenala i Totenhema pokazali Čelsi, Liverpul i Vest Hem, Pandev je izgleda odlučio da bira između Juventusa, Rome ili Intera.
 
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Ništa od povratka Adrijana u Evropu:(


-----------------------------

Sponzor plaća Adrijana!
00017050.jpg

Nekadašnji napadač Intera, Adrijano, ostaće i sledeće sezone u Flamengu, pošto je brazilska ekipa pronašla potrebna sredstva za njegov ostanak.

Uprava novog šampiona zemlje "karioka" potvrdila da će njihov najbolji strelac ostati u istom dresu do leta 2010. godine, iako su interes za nekadašnjeg naj "nevaljanka" fudbala pokazali mnogi evropski velikani.

- Adrijano ostaje u našim redovima. Iako u teškoj finansijskoj situaciji uspeli smo da pronađemo sponzora koji će finansirati isključivo njegov ugovor i možemo da priznamo da smo veoma radosni. Ovo bi mogao da bude lep poklon za 2010. godinu - rekao je potpredsednik Flamenga Markos Braz.




Izvor: sportal.rs
 
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Manćinijeva lista pojačanja
Ako hoće njih da dovede, trebaće mu još samo Duh iz lampe :blum3:
Supertalentovani tinejdžer zaludeo Evropu
Znači gledao sam ga samo jednom i to u pregledu UEFA-ine Evropa lige čini mi se i dečko je sve protivnike otresao, dao je valjda 1 ili 2 gola. Sjajno igra i verujem da je pred njim bliska budućnost ;)
Pandev: "Ne zanima me Engleska, ostajem u Seriji A"
Cenim da u Romu neće otići ;)
 
Natrag
Top